Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cena 9.90 KAsiad pytalas o te sucharki Baby Zwieback , nie wiem jak w sklepie ale chyba tak samo, znalazlam cene 1,59 euro opakowanie 100g czyli 25sztuk
HiPP - Babynahrung, Milchnahrung, Milchbrei, Babykost, Glaskost, Bio, Allergie, allergenarme Babynahrung, S
Przejrzałam sobie ofertę tej pani, ciekawe czy te ciasteczka zawierają mleko. Zadałam jej pytanie, więc pewnie mi odpowie. Ma fajne rzeczy, ale te niemieckie kaszki są chyba wszystkie z mlekiem.Ja pytałam sie na allegro i jedna pani macena 9.90
tak mialam w sprzedazy te sucharki ale juz "wyszly" jedno opakowanie kosztowalo 9,90.
Do Niemiec bede wybierala sie w polowie sierpnia jesli bedzie Pani zainteresowana to moge je dla Pani przywiezc. (pyszne sa wymiezane z danonkiem i owocami ze sloiczka lub kubeczka, sucharki wczesniej zalewam wrzatkiem)
ropuszkasz - u tej pani można zamówic na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Nawet ma fajne ciasteczka od 6 miesiąca
Przejrzałam sobie ofertę tej pani, ciekawe czy te ciasteczka zawierają mleko. Zadałam jej pytanie, więc pewnie mi odpowie. Ma fajne rzeczy, ale te niemieckie kaszki są chyba wszystkie z mlekiem.
daj znać co ci odpisze
ja chyba porozmawiam z lekarką na temat tego glutenu
i zapytam się czy trzeba robić te badania krwi więc w poniedziałek pójdę i zobaczymy co mi powie bo mi glutenu nie polecała
a położna fakt że jej nie lubiłam to mówiła że do 12 miesiąca nie dawać
przydał by mi się jakiś poradnik pytałam na stronce NUTRICIA i dopiero nowy robią a mi przysłali stary :-(