Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martula my też trzymamy kcuki za TosieńkęA my jutro przeżywamy pierwszy dzień w żłobku!!!Ciekawa jestem jak Tosia to przeżyje. Ja się trochę stresuję, ale ogólnie nastawiona jestem bardzo pozytywnie:-)
:-)
Kurcze wiecie ze dopiero wczoraj z mezem sobie uswiadomilismy, ze bedac na urlpie wychowawczym bezplatnym, musze sama placic ubezpieczeniedobrze ze teraz bo bym byla bez ubezpieczenia i niewiedzialabym o tym
![]()

Ogólnie narazie jestem zadowolona- panie bardzo miłe, zdały relację co się działo...Zobaczymy jak będzie dalej
Jedyny problem dla mnie to całkowita dezorganizacja dotychczasowego naszego planu żywieniowego. Muszę znowu ją poprzestawiać. Ale to da się zrobić:-);-)Pierwszy dzień żłobka za nami. Tragedii nie było, bo Tosia jeszcze jest za mała żeby kojarzyć że mama ją zostawia:-)Za to razem z nami wchodził chłopczyk 13 miesięczny i nie chciał puścić nogi mamy i od razu ryczał. Tosia jak zobaczyła dzieci to się ucieszyła- śmiała się głośno i machała rączkami. Później podobno płakała trochę(trudno nie płakać jak wszyscy płaczą:-))No i oczywiście nie zasnęła- z tym będzie największy problem, bo nawet ja czasami nie potrafię sprawić żeby zasnęła w ciągu dnia. Ale zjadła gotowaną zupke, zjadła jabłko tarte więc ok. Jak ją wsadziłam do fotelika w aucie to padła.Ogólnie narazie jestem zadowolona- panie bardzo miłe, zdały relację co się działo...Zobaczymy jak będzie dalej
Jedyny problem dla mnie to całkowita dezorganizacja dotychczasowego naszego planu żywieniowego. Muszę znowu ją poprzestawiać. Ale to da się zrobić:-);-)
Nuśka, wystarczy, że mąż Cię zgłosi w pracy, mój mnie zgłosił przy swoim ubezpieczneniu i nic nie trzeba dodatkowo płacić.