reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Ja też mam ściszony głos, jak oglądam jakiś filmik to sobie podkręcam, ale po sformatowaniu kompa nie zamontowaliśmy jeszcze wszytskich programów wiec problem z głowy :tak:

ja jutro zaczynam ostatni semestr na uczelni i zajecia mam od 8 30 do 20 45 normalnie zaszlachtac sie mozna:angry::angry::angry:zeby mi sie chciala tam isc tak jak mi sie nie chce:-Dzobaczymy czy wytrzymam do konca...;-)

Ewamat, moja Magdalenka jest o rok młodsza od twojej, też przerabiałam zazdrość, bądź co bądź przez prawie 12 lat jedynaczki, na szczęście już się z tym uporałyśmy:tak:

Magdalena śliczna, zresztą wszystkie Magdalenki są śliczne przecież:-):-D;-):tak:

Ewamat, moja Magdalenka jest o rok młodsza od twojej, też przerabiałam zazdrość, bądź co bądź przez prawie 12 lat jedynaczki, na szczęście już się z tym uporałyśmy:tak:

Magdalena śliczna, zresztą wszystkie Magdalenki są śliczne przecież:-):-D;-):tak:
Racja, wszystkie Magdaleny są śliczne. Twoja też. Widziałam na zdjęciu z Wiktorią. A czy Twoja też ma taki charakterek? Bo temperamencik mojej czasami jest ciut za duży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry