Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Śliczna dziewczyna z Twojej starszej córkiDzięki dziewczyny. Widziałam, ze trochę zazdrościła, że Majka jest w centrum uwagi i dlatego dodałam jej suwaczek.

Nie to zebym wczesniej jej nie kochala itp. Ale teraz po prostu czuje sie z nia tak bardzo zzyta jak nigdy. Nawet na minute nie mam ochcoty jej zostawiac (a kiedys lubilam wyjsc bez niej zeby odpoczac). Moze wlasnie dlatego ze musze
)ewamat, widzę nowy suwaczek na innych wątkach!! Magdalena to śliczna dziewczyna!!!![]()
bardzo ładna dziewczyna ;-)Nie wiem czy tez to odczuwacie, ale ja od jakis 2 tygodni przezywam wielka euforie na temat mojej corki. Megafascynacja jakas i wybuch megawielkiej milosci dumy i wogoleNie to zebym wczesniej jej nie kochala itp. Ale teraz po prostu czuje sie z nia tak bardzo zzyta jak nigdy. Nawet na minute nie mam ochcoty jej zostawiac (a kiedys lubilam wyjsc bez niej zeby odpoczac). Moze wlasnie dlatego ze musze
placze jak ogladam jej wczesne zdjecia (np.ze szpitala). i strasznie intensywnie mysle o drugim dziecku (ale jak pomysle ze jakos trzebaby bylo je urodzic to mi przechodzi)

, wydaje mi się że jest to u mnie spowodowane tym że teraz Lenka tak fajnie się rozwija prawie codziennie czymś innym mnie zaskoczy
. Jak wracam z pracy to tak się cieszy jak wchodzę. Rewelacja. Ale narazie nie myślę o drugim dziecku 

Nie wiem czy tez to odczuwacie, ale ja od jakis 2 tygodni przezywam wielka euforie na temat mojej corki. Megafascynacja jakas i wybuch megawielkiej milosci dumy i wogoleNie to zebym wczesniej jej nie kochala itp. Ale teraz po prostu czuje sie z nia tak bardzo zzyta jak nigdy. Nawet na minute nie mam ochcoty jej zostawiac (a kiedys lubilam wyjsc bez niej zeby odpoczac). Moze wlasnie dlatego ze musze
placze jak ogladam jej wczesne zdjecia (np.ze szpitala). i strasznie intensywnie mysle o drugim dziecku (ale jak pomysle ze jakos trzebaby bylo je urodzic to mi przechodzi)

Czy to normalne, że tak myślę :dull:
Ach!!!Super być MAMĄ!!!:-)
Któregos dnia w parku podeszła do nas jakas niania i zaproponowała ,ze mogłaby wyprowadzac Martusie na spacer-na jakies 3 godziny dziennie. A ja sie wewnętrznie prawie wściekłam ze jakies babsko mysli sobie ze powierzyłabym jej moją kruszynkę!!!!