reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witamy witamy 

agusia9915
Matka wariatka
witam;-):-)HEJ LAseczki!!!!jestem z powrotem tym razem sie postarali i naprawili kompa po tygodniu i 2 dniach!!! ale jestem happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mam nadzieje ze Wy tez chocd troche sie cieszycie hi hi;-))
witam 

musz sie pochwlic jak madra jestem
pisze do NIEJ smsa co i jak, a ona do mnie, ze ma kompa i siedzi na BB

susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
tez sie usmialam....
dzieki za mile powitanie...
powiem WAM ze tym razem jeszcze bardziej docenilam NASZE KOCHANE BB I NASZE KOCHANE LUTOWKI...normalnie czulam sie bez Was odludek....(no ale mialam osobista skrzynke kontaktowa AGUSIE ktorej publicznie dziekuje za wszystko)
niby 9 dni...a tak sie ciagnely...
dzis bylam nawet z kolezanka w takimmiejscu spotkan i kursow dla dzieci z matek i moze tam bede czasem chodzic coby LAile oswajac z obcymi i aby mi nie bylo samej smutno. wychodze z tamtad patrze sms od Media MArkt: komputer naprawiony...ale kto wie moze bede tam zagladac...wydawalo sie byc calkiem milo...
dzieki za mile powitanie...
powiem WAM ze tym razem jeszcze bardziej docenilam NASZE KOCHANE BB I NASZE KOCHANE LUTOWKI...normalnie czulam sie bez Was odludek....(no ale mialam osobista skrzynke kontaktowa AGUSIE ktorej publicznie dziekuje za wszystko)
niby 9 dni...a tak sie ciagnely...
dzis bylam nawet z kolezanka w takimmiejscu spotkan i kursow dla dzieci z matek i moze tam bede czasem chodzic coby LAile oswajac z obcymi i aby mi nie bylo samej smutno. wychodze z tamtad patrze sms od Media MArkt: komputer naprawiony...ale kto wie moze bede tam zagladac...wydawalo sie byc calkiem milo...
agusia9915
Matka wariatka

przestan
agusia9915
Matka wariatka
nie wszystkie

reklama
agusia9915
Matka wariatka
nie podgladam tylko ciezko pracuje

na allegro

na allegro