reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Czy ktoras z was cierpiala w ciazy na nadcisnienie ?? Moja siostra dzisiaj trafila do szpitala w 32 tc :-(. Czym to moze grozic?? aha ma jeszcze wade serca
Ja miałam też nadciśnienie od połowy 4 miesiąca ciąży, w ciąży leżałam 2 razy w szpitalu. 3 razy dziennie do końca ciąży łykałam tabletki na obniżenie - Dopegyt, na szczęście reakcja na lek była pozytywna. W czasie akcji porodowej ciśnienie mi skoczyło, więc dostałam relanium. Oli urodziła się zdrowa, bez żadnych powikłań, siłami natury, ale wady serca nie mam.

Maja dzisiaj też strasznie niespokojna. W dzień prawie nie spała, a teraz usnęła po długim płaczu ok. 22,30. I już się przebudziła. Dlatego nie mam w ogóle czasu, żeby do Was zaglądać. A jutro znowu praca i chyba już nie nadrobię zaległości.

Moje dziecie nareszcie zaczelo bawic sie zabawkami.Za to jak tylko siadam przy biurku(komputer) od razu chce na rece.Jade we wtorek po laptopa,to bede mogla i w nocy popisac,bo zawsze mezul siedzi na necie po pracy:tak:

Moje dziecie nareszcie zaczelo bawic sie zabawkami.Za to jak tylko siadam przy biurku(komputer) od razu chce na rece.Jade we wtorek po laptopa,to bede mogla i w nocy popisac,bo zawsze mezul siedzi na necie po pracy:tak:
U nas tak samo,Kuba bawi się,a jak siadam do kompa,to chce na ręce.:tak:
Aleeeeeee głowa mi boooooooli.......:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry