reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

I ja się witam :-)
Słonecznie to może u nas nie jest, ale jest dość ciepło. Zastanawiam się nawet, czy nie wyjść na spacer z Oliwką, choć jeszcze zdrowe nie jesteśmy.

reklama
u nas ciapa paskudna :-(
poza tym ja lenia mam okrutnego, może niania wyjdzie z dziewczynami, mi się nie chce

Pyś śpi, Iza ogląda Toma i Jerrego a ja powinnam wieszać pranie ale wolę z Wami pogadać ;-)

Ja bym chętnie wyszła, ale jakiś kapuśniaczek leci z nieba....wiec nie ma mowy:-(:-(

A tak w ogóle to nie wiem ja wklejacie dziewczyny te obrazki w życzeniach urodzinowych...ja nie mogę, tylko z gllitera mi sie jedynie udaje.,...inne nie ma szans :baffled::baffled::baffled::baffled: ale ciamcia ze mnie

No a zebym nie miala za malo problemow to Chris mi dostal znowu goraczki to jest ku...nienormalne :wściekła/y::angry::-( tydzien temu skonczyl antybiotyk ,normalnie tylko siasc i plakac:-(

ktoś przysłał mi zapytanie o cenę minimalna na aukcji na allegro..nie wiem co zrobić podać mu?? może głupie pytanie, ale nigdy nie wystawiałam i nie mam doświadczenia...:baffled::baffled:

reklama
kurcze irtasia trzymaj sie dzielnie, obyś tylko zwalczyła tą gorączkę.
Ja Jakubka też kładlam z ciepłą główką ale dałam mu paracetamol-ciekawe jak bedzie w nocy? kurcze juz mogłoby by ciepło, słonecznie dzieciaki mogłby szalec na spacerach, ogródkach itp, a i my lepiej bysmy sie czuły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry