agusia9915
Matka wariatka
ide spac bo boli
:-(....................
:-(....................Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(....................karola jak MILENKA?
właśnie miałam spytać![]()
No a poza tym jest bardzo, bardzo marudna i slaba.ide spac bo boli:-(....................

I jak tam zdrowkoWitam:-)

...chciałam jechać dziś na zakupy do krakowa to mężowi sie nie chce
nie chce tu juz mieszkać ani z tesciami ani tu na takim zadupiu gdzie w około tylko jacys urządnicy, lekarze i biznesmeni którzy jezdzą furami i sklepu ani autobusu nie potrzebują ...a ja nie mam auta...cholera!
jestem zła...chciałam jechać dziś na zakupy do krakowa to mężowi sie nie chce
cały tydzień siedziałam praktycznie w domu przez tą pogode, ani nie wyszlam do sklepu spozywczego, bo tu nie ma, tesciowa robila mi zakupy :/ przychodzi weekend i znowu siedze w domu, oszaleć możnanie chce tu juz mieszkać ani z tesciami ani tu na takim zadupiu gdzie w około tylko jacys urządnicy, lekarze i biznesmeni którzy jezdzą furami i sklepu ani autobusu nie potrzebują ...a ja nie mam auta...cholera!
![]()

Wszystko było by oki,gdybym auto miała na tym swoim zadupiu...ale maż zabiera zawsze ze sobą i mam mnie gdzieś..dzis nawet zakupów nie zrobiłam, bo nie miałam możliwości..wie dziś i jutro jesteśmy na łasce rodziców..