reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ciekawe? :) za malo miejsca tutaj zeby tyle napisac :):):)
Na 1 roczwek Julinki zrobilam kalendarze, na kazdy miesiac inne zdjecie. Zrobilam je dla kazdego uczestnika imprezy, spoznilam sie o jakies 2 tygodnie, bo impra byla 9, ale jak ktos dostanie to dzis lub jutro, to karta na luty 2008 jeszcze mu sie przez chwile przyda, dzis mam je w reku , gotowy, finalny produkt, nie wykorzystalam zadnego gotowego wzoraca, wszystko dopieszczalam samodzielnie, jestem zadowolona z efektu :)
No i studia:) Obralam specjalizacje i jestem normalnie super zadowolona.
No i zlobek, na razie znow oddalony!! Beda przyjezdzac babcie za zmiane :):) Czasem ciocia podskoczy :)
No a po nastepne jakies optymistyczne powietrze jest na zewnatrz :):):)

Tez mialam zamowic, w necie, tyle ze tamte kalendarze na biurko mialy po 30 cm, a ja chcialam takie formatu zdjecia 10x15. No ale ostatecznie ciesze sie ze tak wyszlo, bo mam nieziemska satysfakcje, ze to stworzylam sama. Nawet stojaczki do kalendarzy sama wycinalam z falistej tektury. Jedynie mój twór wywołali u fotografa, a pani w poligrafii spieła te cuda metalową sprężyną :-) Mam satysfakcje z dobrze wyzkonanej robótki. Nawet przeliczalam centymetry na piksele!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry