Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzien dobry
deszcz
obrażony mąż
chora Zosia
:-
-
-(
deszcz
obrażony mąż
chora Zosia
:-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie dokladnie ja mam w Ostrodzie i w Saminie kolo Grunwaldu i jeszcze w paru pipidowkachja też![]()

A ja jakoś nie lubię mazur...w ogóle mnie tam nie ciagniemy mazury
Dzien dobry
deszcz
obrażony mąż
:--
-(
Czytałam wasze przepisy na sałatkę z zupek chinskich i ja robię trochę inaczej.Potrzeba jakąs fajną mrożonkę ,gotuje ok 12 minut ,w między czasie kruszę makaron do miski i kroje ogórki kiszone i papryke konserwową ,dobrze jak jest dużo mokrych składników .Ugotowana mrożonkę odlewamy wodę(nie zostawiamy aby dobrze odcieklo ) dodajemy do miski z makaronem ,lekko mieszamy i jak wystygnie dajemy przyprawy ja zazwyczaj pieprz i ziola ,koperek ,I MAJONEZ. tAKA JEST MOJA SALATKA .Ale co gospodyni to inny przepisAsiu pisz do nas czesciej i pochwal sie swoimi dzieciaczkami
a jak sie robi taką sałatkepierwszy raz słysze
![]()

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-lutowe07-f147/pogaduchy-o-10571/index200.html#post2076287a gdzie dokladnie ja mam w Ostrodzie i w Saminie kolo Grunwaldu i jeszcze w paru pipidowkach![]()
O witamy,dawno Cie u nas nie było.Gratuluję drugiego suwaczka.w Łodzi też tylko deszczyk. Wcale bym się nie obraziła gdyby już tak zostało. Potwornie boję się wiatru!