reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam nareszcie mogę cos napisac .Mnie jeszcze długo będzie poczekać na zmywarkę:baffled: niestety :no: Byłam na spacerze z dziecmi bo piękna pogoda ,Gabi po spacerze zjadła dwie miseczki zupy i nie mogła sie najeść musialam dac jej jeszcze kawalek chlebka i teraz odpoczywa w kojcu a Wojtek morduje matematyke i ja juz jestem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nic tylko czeka ze ja mu wszystko powiem tylko na łatwiznę .Wizyta pani z MOPS-u skonczyla się pomyślnie bo dostaniemy pieniązki na mleczko dla Gabi i dzieci będą jadly obiady w szkole i jeszcze podpowiedziala mojemu mężowi że ze względu na dużą wadę wzroku(-13 powstałą przed 16 rokiem życia powinien dostawać dodatek pielęgnacyjny (przez tyle lat nie wiedzial o tym )i powinien starać się o rentę socjalną Także od razu lepiej idę sprawdzic Wojtka .:angry:

Pierwszy raz spotkaliśmy z mężem talk miłą pomocną osobę ,zresztą stwierdziła ze widać u nas ze jest tak jak w normalnej rodzinie ,,,,,,,,,ze przecież każdemu może być trudno ze nie jestesmy żadną rodziną patologiczna po prostu mamy taką sytuację teraz a przeciez jak pójde do pracy to będzie lepiej :zawstydzona/y: irtasia27 wysłalam Ci zaproszenie z portalu Nasza klasa :tak:;-)

Pierwszy raz spotkaliśmy z mężem talk miłą pomocną osobę ,zresztą stwierdziła ze widać u nas ze jest tak jak w normalnej rodzinie ,,,,,,,,,ze przecież każdemu może być trudno ze nie jestesmy żadną rodziną patologiczna po prostu mamy taką sytuację teraz a przeciez jak pójde do pracy to będzie lepiej :zawstydzona/y: irtasia27 wysłalam Ci zaproszenie z portalu Nasza klasa :tak:;-)
Juz odebralam:tak:;-)

Ja się cieszę bo nie będę musiala myśleć po nocach skąd wziąć i przewracać sie z boku na bok i płakać w poduszkę a przeciez nie oddam dzieci do Domu Dziecka z chwilowego braku wszystkiego juz sobie odmawiam i jem byle co albo wogole i nic sobie nie kupuje i mąz tak samo tylko żeby dzieci mialy i zeby w szkole nie odstawły od innych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry