Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja k to nie wiedzialysmy no byłas na wekendzie na wsi i sie relaksowałas;-)my tu grzecznie czekałysmy na ciebie:-)Witam, Kobietki:-)
troszke mnie nie bylo, ale nawet nikt tego nie zauwazyl:--
-( umarlabym abyscie nie wiedzialy......

no ja podziwiam wszystkich którzy nadążają, bo ja nawet z prasowaniem dla 3 osób nie nastarczam...Irtasia27 ja tez nie nadązam ze wszystkim ,najgorzej jest z prasowaniem ,niezle sterty mam na razie tylko piorę a jak w koszu na brudy pusto to dopiero prasowanie albo prasuje tylko najpotrzebniejsze rzeczy albo czasami na biegu
:-(u nas tez słoneczko świeci posprzątałam juz i umyłam nawet dwa okna jeszcze 3 przede mną ale to na jutro albo na srode zostawie bo sil juz brak![]()
ale wszystkich okien to za chiny nie umyłaby w jeden dzień...mamy ich w domu 18ja tez jakas zmeczonaale kurcze zmobilizowałam sie jednak i umylam wszystkie okna
no prawie jeszcze tylko w kuchni zostało;-)

A mój mąż obchodzi dzień chłopaka, mówi, ze mężczyzny zacznie obchodzić po 30ce, bo czuje sie trochę młodszy teraz...a dwóch świat to on mieć nie będzie ;-)
o nie

U kogo wiosna u tego wiosna bo u nas to raczej na jesien sie zapowiadacaly czas sie zachmurza i kropi i do tego wstretny wiatr ze moze glowe urwac
![]()

Juz zrezygnowałam, bo szkoda kupić coś tandetnego i później sie denerwować...stwierdziłam, za parę lat kupie coś lepszego, ale mąż przemyślał i sam mnie przekonał i doinwestował zakup...ja k to nie wiedzialysmy no byłas na wekendzie na wsi i sie relaksowałas;-)my tu grzecznie czekałysmy na ciebie:-)
na wsi to bylam tydzien temu:-Jak dla mnie to wasza moze przyjsc do nasu nas pięknie od kilku dni....super, ciepło, słonecznie...oby Irtasia nie przyszła od was ta pogoda....

Ja myje przewaznie w 60 stopniach bo trwa krotko okolo 30 minuta poza tym to prawie wybrałam zmywarkę....miała być do 1500zł max, a jest za ponad 2000Juz zrezygnowałam, bo szkoda kupić coś tandetnego i później sie denerwować...stwierdziłam, za parę lat kupie coś lepszego, ale mąż przemyślał i sam mnie przekonał i doinwestował zakup...
A mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...
i gratuluje zakupu
StarcząA mam pytanie, w jakich temperaturach najczęściej myjecie, czy 3 temperatury starczą, 45, 50, 65 stopni...