reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
mi tez LAila dala dzis popalic i to jej ciagle budzenie doprowadza mnie do smutku....ech...dziewczyny KOMANDOSI NIE PEKAJA
jutro bedzie lepiej....
oby...

mi tez LAila dala dzis popalic i to jej ciagle budzenie doprowadza mnie do smutku....ech...dziewczyny KOMANDOSI NIE PEKAJA
jutro bedzie lepiej....
oby...
Ja juz na sama mysl ze mam rano wstac to juz mi sie chce wyc:-(
Niewiem co jest grane nigdy sie tak nieuzalalam nad soba a teraz mam juz wszystkiego dosc oj urlop by mi siadl

Ja tez miałam dola i wybuchłam po świętach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wszystkich odpowiednio ustawilam niech sobie nie myślą ,ze jestem służącą :tak:Umówmy się kobietki na wspólny urlop i zostawmy mężów z dzieciakami ,będą nas prosic żebyśmy szybko wróciły

To widze,ze nie jestem sama z tym placzem:baffled:.od soboty chodze i wyje...Chyba głownie przez dzieicaki:confused:.Nie wiem co sie dzieje,ale bija sie ,kloca,robia sobie na złosc.Dostaja kary,ale niestety nic nie pomaga.Najgorzej jest z Bartusiem,zastanawiam sie czy nie jest zazdrosny o czas ,ktory spedzam z Konradem.Widze,ze cos sie dzieje.Moze w szkole?Panuje taka lobuzerka,dzieci juz w 3 klasie(a moze i wczesniej) wyzywaja sie,przeklinaja.Bartus powiedzial mi,ze dzis strzelil gola przeciwnej druzynie i jakis chlopak go wyzwal od najgorszych..!!!.Powiedzialam,ze powienien powiedziec do nie go "spier...".Bartek sie zdziwil i powiedzial,ze powiedzial do niego "spieprzaj".
Mozecie pomyslec,ze wprowadzam dziwne metody wychowawcze,ale szkola to dzingla:baffled:.Jak zob:baffled:cza slabsza jednostke(bardziej wrazliwa),to zaraz zadziobia.
Zawsze bartusia uczylam,ze nie wolno nikogo bic...itd.teraz ucze go"jak ktos Cie uderzy,to oddaj:sorry2:".przynajmniej teraz nikt mu nie dokucza:szok:.
Az sie boje co bedzie jak konrad pojdzie do szkoły:baffled::szok:.

Joasiek,avatarek przesympatyczny.Ogolnie Twoja twarz wzbudza we mnie od poczatku duze zaufanie.Nie wiem dlaczego...:sorry2:

Cześć dziewczyny! Ostatnio nie mam nawet czasu, zeby do Was zajżeć. Ale dzisiaj już i tak się spóźniłam do pracy, więc się jeszcze tylko z wami przywitam i lece.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry