Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez dzis mam taki zjechany humor na płacz caly czas chyba zmęczenie robi swojeNo to mam dola i to chyba zdrowego bo jak teraz weszlam to sie poryczalam:-(

Ja tez chyba z przemeczenia a dzieci daja mi tak popalic jak malo kiedy :-(ja tez dzis mam taki zjechany humor na płacz caly czas chyba zmęczenie robi swoje![]()
Ja juz na sama mysl ze mam rano wstac to juz mi sie chce wyc:-(mi tez LAila dala dzis popalic i to jej ciagle budzenie doprowadza mnie do smutku....ech...dziewczyny KOMANDOSI NIE PEKAJA
jutro bedzie lepiej....
oby...
.od soboty chodze i wyje...Chyba głownie przez dzieicaki
.Nie wiem co sie dzieje,ale bija sie ,kloca,robia sobie na złosc.Dostaja kary,ale niestety nic nie pomaga.Najgorzej jest z Bartusiem,zastanawiam sie czy nie jest zazdrosny o czas ,ktory spedzam z Konradem.Widze,ze cos sie dzieje.Moze w szkole?Panuje taka lobuzerka,dzieci juz w 3 klasie(a moze i wczesniej) wyzywaja sie,przeklinaja.Bartus powiedzial mi,ze dzis strzelil gola przeciwnej druzynie i jakis chlopak go wyzwal od najgorszych..!!!.Powiedzialam,ze powienien powiedziec do nie go "spier...".Bartek sie zdziwil i powiedzial,ze powiedzial do niego "spieprzaj".
.Jak zob
cza slabsza jednostke(bardziej wrazliwa),to zaraz zadziobia.
".przynajmniej teraz nikt mu nie dokucza
.
.