Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rozalka,ja tez troche sie stresuje tym odstawianiem.Konrad nie jadl dwa dni,a wczoraj zobaczyl piers i strasznie "zachcial"Eeee...dziewczyny,a ja myslałam,ze tylko mnie depresja dopadła.To jakieś przesilenie wiosenne.Sama nie wiem,co już ze sobą zrobić,nie wyrabiam sie z niczym,ryczec sie chce.U mnie to jeszcze odstawienie Kuby od cycka....Jakiś Deprim sobie chyba strzele,ale ciekawe ,czy skuteczne.Albo chociaz herbatke z dziurawca.
.Possal troche,a ja patrzylam na niego,napajajac sie tym widokiem...Jacus porobił ostatnio kilka fotek jak Kondzio ssie piers,to bedzie pamiatka...
.
To daj nam znac co i jakO dzieki Tyciu....![]()
Ja tez caly czas mowie jej ze bedzie dobrze innej opcji nie ma....wrrr.....
na 18. 15 ma do gina takze zadzwoni do mnie pozniej i wszystko ma mi powiedziec...![]()

:-)Wczoraj tez to zauwazylamczy mi sie wydaje czy nasza PANI MODERATORKA ostatnio malo sie udziela...AGA gdzie jestes?
aga ma dużo pracy teraz pisała nie dawno o tymczy mi sie wydaje czy nasza PANI MODERATORKA ostatnio malo sie udziela...AGA gdzie jestes?

Faktyko bylo to chyba wczorajaga ma dużo pracy teraz pisała nie dawno o tym![]()
ale mam skleroze
za duzo masla ale co zrobic jak lubie