reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Aja wrociłam od lekarza ,moja Gabrysia waży 10.900 ,wzrost 76 cm ,obwód głowy 45,5 cm ,obwod klatki piersiowej 48,5 cm :tak::-D dostała trzecia dawkę Prevemar za 6 tygodni następne szczepienie ,Dzielna byla nie plakala wogóle Kobitki glowa do góry będzie lepiej :-D

reklama
Eeee...dziewczyny,a ja myslałam,ze tylko mnie depresja dopadła.To jakieś przesilenie wiosenne.Sama nie wiem,co już ze sobą zrobić,nie wyrabiam sie z niczym,ryczec sie chce.U mnie to jeszcze odstawienie Kuby od cycka....:confused:Jakiś Deprim sobie chyba strzele,ale ciekawe ,czy skuteczne.Albo chociaz herbatke z dziurawca.
Rozalka,ja tez troche sie stresuje tym odstawianiem.Konrad nie jadl dwa dni,a wczoraj zobaczyl piers i strasznie "zachcial":baffled:.Possal troche,a ja patrzylam na niego,napajajac sie tym widokiem...Jacus porobił ostatnio kilka fotek jak Kondzio ssie piers,to bedzie pamiatka...:confused:.
Nuska,mam znajoma na innym forum,ktora miala tokso w ciazy i brala do konca rovamecyne...Synek urodzil sie calutki i zdrowiutki;-).Tylko miesiac przed terminem,ale to zapewne nie przez tokso.Zapytam ta kolezanka dokladniej jak to u niej bylo.
Nie martwcie sie na zapas:sorry2:

O dzieki Tyciu....:)
Ja tez caly czas mowie jej ze bedzie dobrze innej opcji nie ma....:) wrrr.....
na 18. 15 ma do gina takze zadzwoni do mnie pozniej i wszystko ma mi powiedziec...:)

A co do witru to u nas dzisiaj tez okropnie wieje <choc pewnie nie tak jak u Was Irtasiu:/>
najgorsze jest to ze znowu wieje od strony gdzie mamy okna, ktore sa stare i świszcze gwizdze i jest ogolnie okropnie...brrrrr.....:/

O dzieki Tyciu....:)
Ja tez caly czas mowie jej ze bedzie dobrze innej opcji nie ma....:) wrrr.....
na 18. 15 ma do gina takze zadzwoni do mnie pozniej i wszystko ma mi powiedziec...:)
To daj nam znac co i jak:tak:
A moja siostra ma od dwoch rozwarcir juz na 2 cm ale i tak bedzie miec cesarke i jak ja bole nie chyca szybciej to za tydzien w piatek bedzie po wszystkim tak jej powiedzieli ach juz sie nie umie doczekac:tak::-)

Dam znac dam...nawet jakbyscie nie pytaly to bym napisala:-D:cool2:
A co do Twojej siostry to juz tez sie nie moge doczekac kiedy urodzi....och jak fajnie....u nas trzeba czekac do konca wrzesnia...:sorry2::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry