susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
a nie powinnasZgadzam sie z przedmówczynią![]()
;-):-) bo pomylilam imie ale juz sie poprawilam;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nie powinnasZgadzam sie z przedmówczynią![]()
;-):-) bo pomylilam imie ale juz sie poprawilam;-)To sie ciesze ze nie masz problemu ze Zuzia i nalezy jej sie nagrodaByłam na zebraniu u Zuzi w szkole jestem bardzo zadowolona bo najlepiej czyta z dzieci (nic dziwnego jak czyta ksiązki z bibloteki)i wogole pani bardzo ja chwlila ,ze pracowita ,pomocna i dobrze ułozonazobaczymy co jutro uslyszę o Wojtku
![]()

po zabiegu aniołka po 2 miechach 144:-(ale aktywne przeciwciała były okiAch zapomnialabym sie zapytac o cos....
Jak wiecie moja siostra jest w ciazy ...ostatnio zrobila wyniki badan na toksoplazmoze i jak jest norma od 0-2, ona miala 43:-(
miala ktoras to dziadostwo
z jakies 3-4 miesiace temu zamawialismy przez znajomego meble do stolowego i juz praktycznie o tym zapomnielismy (myslelismy ze ich braklo) a tu przyszly , maz pojechal je odebrac od tego znajomego otwiera a tam nie te meble mialy byc czarno-biale na polysk a przyszly ciemny braz drzewopodobne z drzwiczkami bialymi na polysk i to nie sa tamte co mysmy chcieli
a teraz mamy problem jak je ustawic zeby jakos wygladalo
i jak dla mnie to za ciemne

zostawialam samego to patrzył w okno .Matematyka to dla niego wrog nr 1Najgorzej jest bo zostawia wszystko na pózniej i dzis rano znowu były przepychanki slowne i 

Ręce mi opadly ,wkurzyłam się strasznie ,serce mnie boli z nerwów bo chciałabym ,zeby nie mial pózniej problemów .Zauważyłam ,że gubi się bo nieraz mają działania z mnożenia teraz dodawanie w zakresie 100 i nie daje rady ,pani goni z programem
Moje i męża prośby tłumaczenia to jak grochem o ścianę ,najgorzej ze ja tłumaczę mu jakieś zadanie a on wogóle mnie nie slucha mówi mi o czym innym 
dziś to juz się kompletnie zalamałam .Próbowałam też poprzez zabawę ,sciągnęłam z internetu rózne programy ,i nic ,JUZ NIE WIEM CO MAM ROBIć
tylko to ciezko powiedziec ja akurat tak mojej wytlumaczylam