Miśka 5
Mamy lutowe'07
złożyłam, dziękujemy obieWitam
Miśka złóż Madzi najlepsze życzenia urodzinowe od nas![]()
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
złożyłam, dziękujemy obieWitam
Miśka złóż Madzi najlepsze życzenia urodzinowe od nas![]()
:-)no to super byle tak dalejale maz niespodziewanie odebral mnie z pracy, porzucilismy auto na parkingu i poszlismy zjesc kebaby na lawce i napic sie piwa z butelki jak za starych dobrych czasow. i zeszlo sie nam do 00.30. jakos fajnie nam sie teraz uklada![]()

naprawde cieszę się że między wami zaczyna się układać:-)
odrazu chce na ręce po chwili już nie i ciągle słyszę mama mama i mama z marudzeniem.... staram się z nią pobawić ....poprzytulać.... powygłupiać i na chwilę się zajmie sobą bo tak to by się trzymała mojej nogawki i marudziła a ja bym się nie ruszyła
a jak jestem w domu cały dzień to jest zupełnie inna 
a mi sie wydaje kochaniutkie ze to tylko dlatego ze WY to znaczy MY to MAMY MAMY naszych dzieci z mama jest najfajniejsza bo szybciej miekknie niz kto kolwiek inny i dzieciaki nie sa glupie swoje wiedza i potrafia to wykorzystac wiedza ze placz to karta przetargowa i kazda mama predzej czy pozniej pozaluje przytuli i bedzie wychodzila z siebie i stawala obok by unikac kolejnej lezki
czy cos sie w tym co napisalam nie zgadza??
, ale może to jakis mały kryzysik 
nie
?!