karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
I ja witam...w nie najlepszym nastroju![]()
I ja witam. Tez Cos zaczynam dola wyrywac.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja witam...w nie najlepszym nastroju![]()

O kurcze Oliweczka - wspolczuje Ci. Nie dziwie sie ze Ci popsuli humor tym gadaniem od rzeczy.
A Ty Karola czemu dola lapiesz?
Tak ogolnie - pogoda do du..y, ciagle sama w domu z Milka bo maz dlugo pracuje, zadnych znajomych tutaj, itp.
...no tak...rozumiem u nas tez pogoda do d... a i meza ciagle nie ma ...chcialabym jechac na jakies wczasy,wakacje... tylko my z Zosią
Wojtek już lepiej jeszcz jutro zostanie w chacie a we wtorek do szkoły Też mi dal popalic wymiotowal wszystkim co mu dalam chciał mnie sprawdzić 
myślał ze wygra ale powiedzialam mu że jak nie będzie jadl i bral lekarstw to zawiozę go do szpitala i tam nie będzie przeproś
ale już dziś lepiej i ze mna i z nimWitam teraz ja Was kobietki trochę pocieszę tak jak wy mnie kilka dni wcześniej Jutro tez jest dzień ja też miałam nie zapowiedzianą wizytę teściowej ale przeżyłam jakoś i wcale sie nie nie przejęlam ;-) pogadala a raczej pomarudziła i pojechalaWojtek już lepiej jeszcz jutro zostanie w chacie a we wtorek do szkoły Też mi dal popalic wymiotowal wszystkim co mu dalam chciał mnie sprawdzić
myślał ze wygra ale powiedzialam mu że jak nie będzie jadl i bral lekarstw to zawiozę go do szpitala i tam nie będzie przeproś
ale już dziś lepiej i ze mna i z nim