reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
dziewczyny troszkę słoneczka wam, przesyłam na lepsze samopoczucie
sloneczko.gif

a ja dziś mega zmęczona zaraz uciekam spać bo oczy mi się zamykają a główka kiwa:rofl2:

Witam z rańca :-) Coś ostatnio wcześnie się budzę, kiedyś mogłam spać do 9-10 a teraz często się budzę po 6. Moja rodzina chrapie, a ja chyba uszykuję coś na śniadanie.

Dla wszystkich zdołowanych piszę na pocieszenie, że niedługo wyjdzie słońce już na stałe i smutaski odejdą w zapomnienie :tak: Sama też już mam dosyć tej szarugi.

Hej dziewuszki,przez weekend byłam odcięta od neta,bo mąż formatował kompa.Wczoraj cały dzień po za domem ,ale było super.Wprawdzie trochę wiało,ale słonko wyszło.:tak:

Witam, kochane!!

ja juz w pracy, zjadlam sniadanko i teraz troche tu pobuszuje. poki pani S nie ma;-)

fatalnie sie dzis czuje, spalam 2 godziny, ale to na innym watku.

jak ktos robi kawe to poprosze z mlekiem i bez cukru. albo po irlandzku najlepiej na poczatek dnia:-D

Czesc Dziewczyny:tak::-)

U nas sloneczko od rana wyglada przez chmurki, zapowiada sie calkiem ladny dzien.....
fajnie lil kate masz ze mozez choc czasami zajrzec tu z pracy:sorry2:ja po mimo ze mam neta <musi byc> to nie moge bo mamy jakis smieszny system zalozony ze nie ma zwyklych stron, tylko takie do pracy:baffled::-pczaicie o co mi chodzi??:-D:laugh2:

reklama
witam i ja:tak:

slonka nie ma...ale moze wyjdzie, my juz po sniadanku Zosia śpi, a ja chyba troszku poćwiczę...wlasnie sobie pomyslałam ze wrocę do jogi...chyba leiej sie czulam jak cwiczylam:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry