reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

U nas pogoda sliczna ale chyba ostatni dzien bo wedlug prognozy od jutra ma padac a w sobote na wet burze:baffled:. Ja juz Chrisa zaprowadzilam do przedszkola mowie babce ze Chris ma alergie a nie rozyczke a ona na mnie patrzy i mowi na buzi tez ma wysypane a ja tez mam alergie i tylko na rekach i niechciala mi wiezyc ze to alergia tylko jakas choroba dziecieca:wściekła/y:

reklama
............nudy :baffled:...........R pojechał do Łodzi robić auto i znów kasa poszła :wściekła/y:.......moje dziecko jak zwykle śpi:sorry2: .......obiad gotowy:tak: pranie chyba o 13:00 wstawię bo taniej ;-) ....i sie nudzę :baffled:

Witam Dzieci w szkole mąż w pracy Gabrysia śpi a ja sama nie wiem co mi się chce jestem jakaś niedospana :-( jak oglądam zdjęcia w galerii to zazdroszczę pogody dzieciaczki poubierane lekko i kąpieli zażywają ja jeszcze nie mam odwagi tak rozebrać Gabi mimo że nie ubieram grubo nie chcę żeby była chora bo mamy iść w końcu na szczepienie w czwartek Mialam iść 23 kwietnia akurat przed komunia i nie moglam najpierw miala trochę kataru potem krtań a potem bialy tydzień Wojtka ale w czwartek juz idę Ciekawe co mąz wymyśli jak wroci z pracy pewnie spacer albo weżmie dzieci na rower ja mam @ i nic mi sie nie chce :no: idę popatrzę co zrobić na obiad :dry:

Witam babeczki!!!

U nas pięknie, słonko grzeje, 25 stopni, jak latem....:tak:
obiad w połowie gotowy, a że dopiero na 16 ma być wiec luzik...
dzis chyba przyjdą montować szafę, choć nie jestem pewna, znowu robota...:baffled:
a nawet gdyby nie przyszli to i tak mam mnóstwo rzeczy do zrobienia...:sorry2::dry:

Filip właśnie wstał...ale sam sie sobą zajął...az dziwne :szok:

............ pranie chyba o 13:00 wstawię bo taniej ;-) ....i sie nudzę :baffled:

hehhe ja też zazwyczaj czekam do 13 ale dzisiaj juz po 11 włączyłam bo chyba tę już taniej :-D
a tak po za tym witam :-)

A ja ma jednakowa taryfe, wiec nie ma znaczenia o której włączam...dzis juz poszły 2 pralki, zaraz po obiedzie pójdzie zmywarka..:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry