reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam! Za oknem upał jak diabli już od wczesnego rana, aż się boję, co będzie później :baffled:
Na nasz plac przed blokiem zjechały się samochody załadowane kolorowymi urządzeniami do zabawy dla dzieci, wreszcie ruszyli z tym placem zabaw, który obiecali mieszkańcom :tak::-)

Szkoda kociaków:-(.Irtasiu,ja mam dziwne wrazenie,ze Ty dostałas tego kotka w kiepskim stanie i to w dodatku tak na odczepnego,zebys nie robiła awantury...Lekarze chyba widzieli,ze nie jest w dobrej kondycji:-(...
Też mi się tak wydaje. W tej lecznicy weterynaryjnej nie za bardzo się spisali, przecież pierwsze badanie wykazało, że wszystkie kotki w brzuszku żyją. Nie powinni wg mnie tak długo czekać, tylko zrobić odrazu cesarkę.
Z drugiej strony nie wiadomo, czy kotka by ich nie odrzuciła, bo ma takie tendencje. Ja myślę, że więcej z nią nie warto ryzykować, wykastrować ją i będzie po problemie. Widocznie nie ma instynktu macierzyńskiego.

Szkoda kociaków:-(.Irtasiu,ja mam dziwne wrazenie,ze Ty dostałas tego kotka w kiepskim stanie i to w dodatku tak na odczepnego,zebys nie robiła awantury...Lekarze chyba widzieli,ze nie jest w dobrej kondycji:-(...

Witam! Za oknem upał jak diabli już od wczesnego rana, aż się boję, co będzie później :baffled:
Na nasz plac przed blokiem zjechały się samochody załadowane kolorowymi urządzeniami do zabawy dla dzieci, wreszcie ruszyli z tym placem zabaw, który obiecali mieszkańcom :tak::-)

Też mi się tak wydaje. W tej lecznicy weterynaryjnej nie za bardzo się spisali, przecież pierwsze badanie wykazało, że wszystkie kotki w brzuszku żyją. Nie powinni wg mnie tak długo czekać, tylko zrobić odrazu cesarkę.
Z drugiej strony nie wiadomo, czy kotka by ich nie odrzuciła, bo ma takie tendencje. Ja myślę, że więcej z nią nie warto ryzykować, wykastrować ją i będzie po problemie. Widocznie nie ma instynktu macierzyńskiego.
Moja kotka go przygarnela nawet mu sie nadstawiala ale kociak niemial sily ciagnac sutka:-( .Pusie dostalam w oplakanym stanie nos brudny choby jej kozy znosa wystawaly ,oczy brudne to normalka u persa ale widocznie jej nie myli:crazy: no i cala wydrapana z siersci czyli depresji sie tam nabawila:baffled: ale w domu bylo juz ok tu mam fotke ,moim zdaniem cesarke mieli zrobic w srode jak widzieli ze ona do porodu jest gotowa a skurczow niema a oni czekali do niedzieli:wściekła/y: przeciez miala parokrotnie robione usg i kociaki zyly

Zapomnialam dopisac ze w domu jest straszny placz Jacki nieumie sie pogodzic ze tego kotka niema a ja durna jej powiedzialam ze jak chce malego kotka to musi sie zastanowic czy chce Fredzia czy kotka mi by bylo to na reke bo sprzatanie po Fredziu w kazdym kacie mnie wykancza a po kotach niemusze nawet mam skad wziasc malucha bo od meza siostry kotka okocila 2 tygodnie temu 6 malych
Ale ja durna jestem co:confused: Kociara ze mnie i z mojej corki:-D ale damy rade:tak:3 lub 4 to nie roznica a Jacki bedzie miec prezent na urodziny:-)

Witam!

uPAŁ NA CAŁEGO WŁASNIE ZARAZ DE WLEWAC WODY DO BASENU , IDZIEMY sie kapać i opalać ...jak to dbrze miec ogródek
sorki za duze litery ale mi sie nie chce juz mazać :baffled:

Kasiad fajnie ze bedziecie mieli plac zabaw mi wlasnie tego brakuje :tak: minus mieszkania w domku pryw.

reklama
Witam:-)
ledwie wstałam a juz nie mam siły:baffled:
Moje starsze dziecie pojechało dzis na Konkurs Matematyczny:rofl2::laugh2:(wybrani:baffled::confused:)
musze zrobic ful zakupów i ogarnac chałupe :rofl2::baffled:
do garów niestety tez musze sie zaprzegnac ,gotowanie i pieczenie mnie czeka:zawstydzona/y::oo:
zarobiłam dzis 3razy pilotem od TV od mojego malucha ciekawe jak jeszcze mnie uszkodzi przed weselem:confused:
bosz jeszcze jutro mam ........sped rodzinny u mnie
bylismy wczoraj na badaniach z mała w Gdansku.....wyniki za tydzien
pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry