Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)Też mi się tak wydaje. W tej lecznicy weterynaryjnej nie za bardzo się spisali, przecież pierwsze badanie wykazało, że wszystkie kotki w brzuszku żyją. Nie powinni wg mnie tak długo czekać, tylko zrobić odrazu cesarkę.Szkoda kociaków:-(.Irtasiu,ja mam dziwne wrazenie,ze Ty dostałas tego kotka w kiepskim stanie i to w dodatku tak na odczepnego,zebys nie robiła awantury...Lekarze chyba widzieli,ze nie jest w dobrej kondycji:-(...
Szkoda kociaków:-(.Irtasiu,ja mam dziwne wrazenie,ze Ty dostałas tego kotka w kiepskim stanie i to w dodatku tak na odczepnego,zebys nie robiła awantury...Lekarze chyba widzieli,ze nie jest w dobrej kondycji:-(...
Moja kotka go przygarnela nawet mu sie nadstawiala ale kociak niemial sily ciagnac sutka:-( .Pusie dostalam w oplakanym stanie nos brudny choby jej kozy znosa wystawaly ,oczy brudne to normalka u persa ale widocznie jej nie myliWitam! Za oknem upał jak diabli już od wczesnego rana, aż się boję, co będzie później
Na nasz plac przed blokiem zjechały się samochody załadowane kolorowymi urządzeniami do zabawy dla dzieci, wreszcie ruszyli z tym placem zabaw, który obiecali mieszkańcom:-)
Też mi się tak wydaje. W tej lecznicy weterynaryjnej nie za bardzo się spisali, przecież pierwsze badanie wykazało, że wszystkie kotki w brzuszku żyją. Nie powinni wg mnie tak długo czekać, tylko zrobić odrazu cesarkę.
Z drugiej strony nie wiadomo, czy kotka by ich nie odrzuciła, bo ma takie tendencje. Ja myślę, że więcej z nią nie warto ryzykować, wykastrować ją i będzie po problemie. Widocznie nie ma instynktu macierzyńskiego.
no i cala wydrapana z siersci czyli depresji sie tam nabawila
ale w domu bylo juz ok tu mam fotke ,moim zdaniem cesarke mieli zrobic w srode jak widzieli ze ona do porodu jest gotowa a skurczow niema a oni czekali do niedzieli
przeciez miala parokrotnie robione usg i kociaki zyly

Kociara ze mnie i z mojej corki
ale damy rade
3 lub 4 to nie roznica a Jacki bedzie miec prezent na urodziny:-)
minus mieszkania w domku pryw.Moj maly koteczek niezyje:--
-
-
-(

(wybrani
)