reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
dzis mialam dzien wagarowicza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

caly dzien od 10 do 19:30m nie bylo mnie w domu tylko buszowalam po sklepak trzeba odliczyc 3 godziny na dojazd i godzine na obiad i UWAGA

nic sobie nie kupilam :-D:-D:-D dobre co serio nic a nic

ale odpoczelam do moich chlopakow na maxa a jak Szymek sie cieszyl jak wariacik jak mnie zobaczyl maz na oslode i dzielna walke dostal extra polo i czekoladki mont blanc moze sie podzieli ;-)
:-D:-D:-D a to dobre caly dzien chodzic i nic sobie nie kupic :-D:-D:-D

Hej a ja dzisiaj zadowolona:tak: przyjezdza dzis kolezanka z 14- msc Lenką, dzieciaczki sie razem beda bawic a my plotkować :))porobie jakieś fotki :tak: to pozniej wkleje

miłego dnia cioteczki!

ide gotowac jakas zupke dla maluchów :tak:

Witam
jak zwykle nikt nie pamieta:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-( ........ o rodzinie nie wspomne
cos mnie złapało w szyje i strasznie boli :baffled::confused::-(
spadam na rynek po drobne zakupki :baffled: moze jeszcze dzis wpadne :-(

Witam
jak zwykle nikt nie pamieta:zawstydzona/y::-(:-(:-(:-( ........ o rodzinie nie wspomne
cos mnie złapało w szyje i strasznie boli :baffled::confused::-(
spadam na rynek po drobne zakupki :baffled: moze jeszcze dzis wpadne :-(

Może to głupie, ale sprawdziłam w kalendarzu BB co to za dzień dla Ciebie Agusiu:confused:;-) Hm... i nie wiem:-p Przypomnisz wszystkim co to za dzień?:tak:

A swoją drogą to u mnie dziwny dzień dzisiaj. Z "bratową", z którą raczej dobrze się dogadywałam ostatnie dni są napięte. No i nie wiem o co chodzi:confused: Może zrobiłam coś nie tak, a może ona się z partnerem pokłóciła i ogólnie ma na wszystko focha:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry