reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no tak tez pomyslalam ze moja wina bo i tak bym ja wymieniala bo za mala choc w sumie rozmiar sprawdzalam i myslalam ze bedzie ok ale inny fason i juz było nie tak wiec dlatego wrzucilam im 10zł na przesyłke zwrotna teraz dorzycam 64zł i kupie ta drozsza napewno bedzie ok bo juz kiedys tej firmy kupowalam ubrania i wszystko gralo i pan juz telefonicznie mnie zapewnial ze ok ze =najwyzsza jakos i oryginal poswiadcza wlasnym chonorem wiec oby bylo ok. bo inaczej to dostane jebla.

zegarek fajny udany prezencik :tak:

reklama
Witam.Dzis cały dzień byłam zajęta,najpierw sprzątanko,zakupy,a potem rodzice przyszli.Po południu na spacerek wyszliśmy,Kuba sie wyszalał i zasnoł przy mleku na kolacje.
czekam na mężulka,ciekawe o której będzie,podobno pózno.:tak:

hej
u nas też wczoraj byli moi rodzice ;-)
a dzisiaj my idziemy do nich i do mojej babci, niech laski po trawce pobiegają trochę
miłej niedzieli :-D

Czesc Dziewczyny i Chłopaki;)

Ja tylko na sekundkę......wpadlam sie przywitac i pozegnac......
Ide do pracy i zaraz po niej zmykamy na urlop:)))))
Zyczcie mi ladnej pogody bo ma byc do dupy:((((....ale to jest normalne w moim przypadku, zawsze tak jest jak gdzies jade....hihi

Ach jeszcze cos moja Jula pewnie po powrocie bedzie miala ospe:(( Oliwka siostry juz ma takze w jej przypadku to chyba tylko chwile zanim wysypie......ach ale bedzie....

Ściskam Was Babeczki i dzieciaszki....BUZIAKI:*****

Witam :-)
Dziś nigdzie nie jedziemy, siedzimy w domu, muszę trochę posprzątać chałupę, bo już się o to prosi.

Nuśka, ślicznej pogody na urlopie Ci życzę i żeby Julcię ominęła ospa :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry