Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No całe szczęście,już sie martwiłam.Pa kochana.Zaglądaj do nas.Witam kobitki:-)
Dojechalam szczesliwie wkoncu:-) no i musialam do was zajrzec![]()

Karola,koszula przyszla za mała bo Ty nie doczytalas wymiarow?Inny kolor byl juz pretekstem do wymiany na koszt sprzedajacego.No chyba,ze na aukcji było napisane,ze kolor jest inny niz na zdjeciu.ale jestem wkurzona na maxa juz tydzien krece sie w kolko z koszulka z allegro koniec juz tam nic nie kupuje najwyzej dla szymka dla nas nic nic nic
miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.
juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki
no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.oby nie padalo
.
:-).