reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:tak:
A ja w pracy od rana, od kilku dni zarobiona jestem, nawet nie mam czasu na BB wpadać i zaniedbuję Was ostatnio:-(:zawstydzona/y:
Na weekend zostaję sama bo mąż w delegację jedzie... nad morze. I znów mu zazdroszczę :-p
W domu zostają same baby i Lolek:blink:

reklama
ja od rana pracowity dzien mam: sprzatalam, zrobilam tort urodzinowy dla zony meza kuzyna, miasto obleciane szukalam stoju kapielowego ale nic nie bylo na mnie w tej mojej malej dziurze, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, za to kupilam kolejne ramki na zdjecia do powieszenia na sciane wiec mamy juz 9 szt. :tak: i zakupilam funty dla chrzestnej malego, aby mogla obkupic go na jesien i zime :tak::tak::tak: spadam na kawe i tv az maly wstanie

I ja witam :-)
Dziś się obudziłam jak Damian wychodził do pracy o 6,30 i już nie mogłam zasnąć. Zrobiłam więc śniadanie i czekam aż się małżonek i Oliwka obudzą.

Nie wiem kiedy to przeczytam..wątpie ,ze nadrobię, wiec nie bijcie za to, ze czegoś nie wiem..

Witam sie szybciutko....za za pare minut pewnie stracę dostęp

W dzień od 10 gdzieś do 24 netu kompletny brak, za dużo osób siedzi i liście zasłaniają nadajnik...nie ma innej opcji netu u nas wiec prawdopodobnie w ogóle stracę dostęp...nie wiem jak to zniose.....

U nas upalnie, pewnie jak wszędzie, widać po częstotliwości pisania, kazdy gdzieś zmyka...a ja kocham słonko i codziennie korzystamy z ciepła, spacery, woda, basen...
Filip zdrowy, co dzien to wiecej szaleje i zaczyna wymawiać niektóre słowa,a nawet składa je, np "gie baba?" czytaj:gdzie babcia

Ja mężem w średnim porozumieniu....no ale mamy postawione ultimatum...jak zdąże to napisze...
Wczoraj byłam u najukochańszej kuzynki, która ma termin porodu za 2 tyg. i juz nie możemy sie obie doczekać dzidzi...hehe

Poza tym teskni mi sie szalenie za wami..
chyba w nocy bede siadała na net

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i ja sie Witam;-)
a my dzisija zmykam nad jeziorko i chyba na nc tam zostaniemy a jutro rano jed;-)iemy do tego domu do góry nogami a potem prosto w bory tucholskie do Bor;-)ska wiec mnie troche nie bed;-)ie wracam w poniedziałek chyba

Czesc Dziewczyny,
jak ja Wam zazdroszcze tej wspanialej pogody. U nas od dwoch tygodni ciagle pada a temperatuta nie przekracza 18 stopni :-(:-(:-(:-(:-(:-( Ja chce lata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polskiego lata!!!!

Karolina,wracaj do Polski,u nas upały.Na plazach nie ma gdzie sie rozłożyc,takie tłumy:-D.
Mysia,Ty masz internet radiowy?ja mialam,ale zrezygnowalismy.Teraz mam neostrade 2 mega i jestem bardzo zadowolona:tak:.

reklama
Cześć dziewczyny, u nas też upały. Ponoć Rektor sie zgodził na skrócenie pracy i za 10 minutek bedę mogła wyjsć do domku. Nie wiem czy się mam cieszyć, bo akurat tutaj mam klimatyzację, a za oknem ponad 30 st. w cieniu. :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry