reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a ja bym chciala jak MADZIA nozki pomoczyc w morzu;-):tak::tak:

ale nie ma co. Berlin to fajne miasto- dzis bylismy na tzn Fanmeile przy bramie brandenburskiej- przyjechala z Wiednia druzyna niemiecka pilkarska podziekowac fanom za wsparcie...no to musielismy pojsc:-D 100 000 ludzi sie zeszlo he he
Hussei podniosl mnie i LAila na chwilei zobaczylam na zywo chlopakow;-) fajnie bylo...:-D:tak::-)

reklama
Witam ;-)
jazaraz zmykam odwiez rodzinke na pociag niestety gos;-)ie juz od;-)jezdzaja(chyba pisalam ze przyjechała rodz;-)inka z Kutna:confused:) potem biegne na rolki a potem juz tylko plaża weszcie piękne niebo bez chmurek

madzia ale Ty aktywistka od rana,podziwiam,bo ja sie lenie z Kubulą na podłodze.Nic mi sie nie chce.No ale zaraz zabieram sie za sprzątanie i zmykam załatwiać sprawy urzędowe,jak ja tego nie cierpie,bleeee...:eek:
Ale cóż ruszam moje "cztery litery",bo wrosne w podłoge.:-D

Witam, ja dziś chyba w domu będę siedzieć, mam trochę rzeczy do roboty. Ale na plac zabaw obowiązkowo pójdziemy, tylko nigdzie za miasto się ruszać nie będę.

reklama
bry dzień
uch niani nie mam bida z nędzą normalnie

ja z laskami dzisiaj do babci śmigam, same plusy: gotowac nie muszę, trawka i piaskownica jest tylko chałupa niech się sama jeszcze posprząta to będzie super ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry