reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Tyły mam na BB jak 150 :-( Nie mam kiedy tu wchodzić... są dni że zajrzę i coś poczytam ale czasu na pisanie wciąż brak :no: Nie wiem kiedy sie odrobię i będzie lepiej..... na razie jeżdżę codziennie na naszą "budowę" bo tak teraz nasz przyszły dom wygląda, potem Milenka i jazda po sklepach w poszukiwaniu różnych dupereli, wieczorem praca... jakoś marnie u mnie z tym czasem :dry:

Padam na pysk dzisiaj po pracy w ogrodzie na 33-stopniowym upale :szok:

Miśka fajnie ,że zajrzałaś.Udanego urlopu.
Joasiek oj,oj!Zaglądaj częściej i Milenke nam pokaż!Super,że Jesteś.

a mi sie nic nie chce,jakiś leń mnie dopadł....nawet pisać mi sie nie chce...:sorry2:

Witam nocna pora....

MISKA super ze tak WAm fajnie w cieplym jak Polska kraju, udanego wypoczynku!!!!

ROZALKA nie smutaj sie, juz jutro bedziesz jak skowronek!!!:tak:;-):-)

a gdzie nam sie podziala GOSIA, GOSIA hej hej!!!! jestes juz na wakacjach?:confused:brakuje Cie tu!

AGA wracaj do nas tez, tez brakuje CIE tu!
AGUSIA pisz wiecej brakuje CIE tu..
w ogole wiekszosci brakuje ..no ale lato wszystko tlumaczy....

dobranoc kochane!!!!

Witam.Pustki na BB.Ale co tam ja na posterunku,Kuba spał do 7.00,ostatnio coraz częściej.
Jutro mąż wraca,huraaaa,:-D
Dziś zakupy,trzeba obiadek na jutro dobry przygotowac,może jakieś ciacho.:tak:

ale jestem wkurzona na maxa juz tydzien krece sie w kolko z koszulka z allegro koniec juz tam nic nie kupuje najwyzej dla szymka dla nas nic nic nic :wściekła/y:

miala to byc niespodzianka ok kupilam koszulke diesla oryginal przyszed ups za maly i zupelnie inny kolor no to odeslalam wymiana na wiekszy kolor podobno innego nie ma no ale sie podobal mezowi wiec ok. dzis przyszla i wada na napisie jakby niedolali centralnie na srodku na literze E bialej mazi co tworzy napis ( cholera nawet nie wiem jak to opisac) i co i znow mail de wada i czekam na odpowiedz cholera wiecej za przesylke wydam nic to warte.

juz napisalam ze niech wymienia na polo i doplace 70zl juz nie chce tej koszulki :eek::wściekła/y:

no a teraz relax przy wodzie a wieczorme ma byc tzw. osiedlowy grill ale cos pogoda zaczyna sie zmieniac.:eek::shocked2:oby nie padalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry