reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja poszłam po najmniejszej linii oporu: jestem konsultantką Avonu, więc kupiłam rodzicom kosmetyki. Jakoś nie miałam siły szukac niczego po sklepach, i tak będę musiała polatac za prezentami dla dzieci.

reklama
ja przezornie prezenty kupilam w listopadzie :cool2:

a poniewaz moj maz prcuje w centrum handlowym to zakupy nie sa problemem. nawet wejscie do sephory i kupno prezentu dla mojej mamy to bulka z maslem:-D pozatym on lubi robic zakupy , szczegolnie taki ciuchowe (i niestety to lubienie dotyczy zakupow dla siebie, bo na moje brak mu ciepliwosci trche:dry:).

mozecie jeszcze kupic cos w marketach internetowych takich co dowoza w 24 h, albo kazac sie zawiezc mezowi do CH i wskoczyc do jednego sklepu pewniaka (np.Cubus czy Kapphal, gdzie jest wszystko dla wszystkich i pakuja na prezent:tak:).

No, ja tak jak Kasiad jestem konsultantką Avon, więc wszyscy oprócz mojego męża i dzieci dostaną zestawy kosmetyków. Niektóe kupiłam już w październiku i listopadzie, więc bez szaleństw się obyło, a do tego kieszeń została równomiernie obciążona:-) .

u nas juz niedługo zacznie sie sypac jadna po drugiej moze bysmy sie wymieniły numerami na priwa i ktos chciałby sie tym zajac !

co o tym myslicie?
mówcie szczerze?

Też się nad tym zastanawiałam... widziałam że w innych miesiącach mamusie informują resztę na forum jak coś się dzieje :tak:
Dobrze byłoby, gdyby i u nas były ze 2 takie dyżurne osoby do których w razie czego można wysłać smska i poinformować dzięki temu resztę, że coś się dzieje :happy:
Jedna może gdzieś wsiąknąć, więc lepiej żeby była druga mamusia w zapasie... i dobrze byłoby, jakby ta mamusia siedziała w domku (tak jak ja :-p) i miała stałe łącze do netu :tak:

Jejkuś, dopiero teraz zdołałam dorwać na kilka chwil inetrnet...
w domku mi sie popsuł w piątek i muszę czekać az, braciszek przyjedize na świeta i naprawi, może dziś???

Na szczęście ja juzzakupy prezentowe mam juz za soba..obmyśliłam w domku co i komu kupię, troche pomarudziąlm mężowi i jakoś sie dogadaliśmy w terminie wyprawy do sklepów i mam już wszystko w domku...tylko zapakować..uwielbiam to robić...:-)

A co do pomysłu agusia9915 to naprawde oki..jestem zupełanie za...

reklama
Jeśli chodzi o kontakty, to też jestem za. I proponuję, żeby chętne na bycie "skrzynką kontaktową" same się zgłosiły. Ja na razie odpadam (komórka wciąż w serwisie, choć 14 dni już minęło:wściekła/y: )

Do góry