reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no to jedynie nie podlegający dyskuzji że jakość super i koszulki zawsze są jak nowe bez względu na ilość prań.bluza i te portasy błękitne rewelka jeszcze jakieś sandałki z błękitem czapeczka z daszkiem i mega elegant.

reklama
Poszłam do lekarza, a tu lekarz mądruś mnie wyśmiał, że w tym wieku dzieci nie mają zatok... Do tego jeszcze wysnuł teorię, że dzieci nie zarażają dorosłych, a z tych żłobkowych bakteryjek rodzice robią potwory, które atakują wszelkie życie na ziemi.
Ciekawe co powie Twój lekarz, daj znać.
Psikałam jej nosek wodą z dodatkiem miedzi. Długo jej nie przechodziło, przeszło nie wiadomo kiedy.
Zdrówka życzę.

O ciekawa teoria.
To jakim cudem mój cudaczek mnie zaraził ostatnio,he,he, i babcie na dodatek.

a co do zatok
"Zatoki są to jamy w kościach okolicy czołowej i nosowej, wyścielonei śluzówką i wypełnione powietrzemWąskimi kanałami łączą się z przewodami nosowymi.A tzw.. zatoki szczękowe wypełniają się powietrzem najczęściej około 3-4., a czołowe - około 7. roku życia. Kształtują się stopniowo"
wiec u naszych bąbli moga sie juz wypełniac powietrzem"(pewnie nastepuje to stopniowo od 3 roku,czy nawet wcześniej) i mozliwe jest zapalenie.

Witam piątkowo :-)

znowu pada i szaro buro za oknem:baffled: odrazu gorzej sie wstawało:sorry:nie ma to jak obudzi słoneczko:tak:

Rozalka bardzo mozliwe ze u naszych bąbli własnie sie kształtują te zatoki i stąd rózne z nimi problemy, a lekarz widoczie niedouczony , no ale kazdy ma swoje teorie;-)

miłego dnia wszystkim zyczę:-)

Hejka

u nas tez szaro-buro. Szkoda.
Rosmerta, fajne ubranka zamowilas. Szczegolnie spodnie i bluza mi sie podobaja.
Rozalka, dobrze ze stan podgoraczkowy juz minal Kubuli.

Udanego dnia wszystkim :)

Cześć
u mnie też szaro buro:-(mgliście...
my dzisiaj wybieramy się na wizytę do laryngologa jestem ciekawa co nam powie
rozalka ciekawe od czego ta gorączka dobrze że już ok
rosmerta ciuszki faktycznie bardzo fajne :tak: mi najbardziej podoba się bluza i te długie spodnie z regulacją długości:tak:

Witam :tak:

Rosmerta
świetne ciuszki :tak:

ja dziś znowu pobudkę miałam ciut po 6:00 ale mały poszedł spać i śpi z 1,5 godziny ale Emilka już spać dalej nie chodzi :-D

za to już mam a dziś obiad gotowy właśnie skończyłam gotować tylko plendze ;-) później usmażę i zaraz zabieram się za sprzątanie :tak:

Wczoraj byliśmy na wsi ale jazda była jak mały zaczynał płakać w aucie :szok: ale jakoś daliśmy radę choć nie powiem ze się nie denerwowałam że tak płacze bo nie zawsze był zjazd na trasie a uspokoić się go nie dało wiec stawaliśmy na przystankach i poboczach choć strach tak tiry zasuwały no ale dojechaliśmy i wróciliśmy cali :-D

dopisek :

Rosmerta miałam się pytać jakiś czas temu czy wiesz ze na tvp1 leci w piątki Dora (choć w nie każde o 9:15) a wiem że Hubek zawsze późno wstawał i nie zdążył obejrzeć jak leciała na tym innym programie ;)

Ostatnia edycja:
Gosia dzieki za info, ale sprawa Dory rozwiązana - kupilismy recorder z "n" i nagrywamy mu Dorę a leci codziennie na dwóch kanalach (VH1 i Nick), potem popołudniu sobie oglada :tak::-)

Rozalka dobrze, że juz dzisiaj OK:tak:

u nas sie rozpogodziło :tak: oby weekendzik był ładny

reklama
u nas tez słońce wychodzi
lecę kupić prezenciora dla kolegi młodego..idzie na urodziny(beda latac po lesie z kompasem i bronia maszynowa jako komandosi chcac odbic zakładnika...Takie urodziny :))

zdałam wewnętrzny z jazdy :)...w poniedziałek mam dokumenty do odbioru i zapisanie się na egzamin ;/

Do góry