reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
cześć myślę,że raczej wolną chwilę to każda w TV patrzy i ciągle nie wierzy.ja sama jakoś ciągle nie mam natchnienia nic pisać.Mimo że mnie to osobiście nie dotknęło ale jestem taka zmęczona psychicznie tym wszystkim.może jak już będzie po pogżebach i pomały wszystko zacznie wracać do normy jakoś i ja wróćę.
powinnam przygotowywać się do wczasów 27.04 ale nic nie mogę sklepić a na myśl o samolocie i lotnisku w Warszawie mam ciary.
miłęgo dnia biorę sie za odkurzanie pranie spacer i gotowanie.
powinnam przygotowywać się do wczasów 27.04 ale nic nie mogę sklepić a na myśl o samolocie i lotnisku w Warszawie mam ciary.
miłęgo dnia biorę sie za odkurzanie pranie spacer i gotowanie.
agusia9915
Matka wariatka
witam:-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry:-)
Mi też brak słów na to co się stało kilka dni temu:-( Sporo czytam i myślę na ten temat. Jestem wdzięczna losowi, że mogę być teraz w Polsce i przeżywać to tu, wśród bliskich mi ludzi i w domowym zaciszu. Nie mogę sobie chyba wyobrazić co czują najbliżsi tragicznie zmarłych osób...
[*]
Z codziennej rzeczywistości to tyle, że zdałam egzamin praktyczny w poniedziałek i czekam na wtorkowy praktyczny
Jeżeli się uda to w pełni będę mogła się cieszyć mini wakacjami w domu;-) Ach i za niecałe 3 tygodnie zobaczę się z mężem, a dzieciaki z tatą... ciekawe jak będzie
Dobrze, że pogoda ładna, świeci słonko i jest coraz bardziej zielono... cudnie po prostu
Rosmerta super, że macie już z głowy tą rekrutację i Hubek niedługo będzie prawdziwym przedszkolakiem:-) A tak z innej beczki teraz to na jakie auto się zdecydowaliście, bo albo czegoś nie doczytałam, albo mi umknęło, a wiem że już cieszycie się nowym;-)
Za resztę trzymam kciuki i życzę powodzenia

Karola wcale Ci się nie dziwię, że nie masz głowy do wczasów teraz
Oby za kilka dni udzielił Ci się klimat wypoczynku i radości
Madziu Tobie szczególnie życzę powodzenia z tym przedszkolem... oby znalazło się gdzieś miejsce dla Weroniczki

Susu dużo zdrówka dla Was
Patri dobrze, że wpadasz choć na chwilkę;-)
To prawda, że forum teraz przeżywa wyciszenie, ale poczekajcie aż wrócę na dobre
;-) A poważnie to coraz więcej obowiązków ma każda z nas
Miłego i słonecznego dnia Wam życzę:-)
Mi też brak słów na to co się stało kilka dni temu:-( Sporo czytam i myślę na ten temat. Jestem wdzięczna losowi, że mogę być teraz w Polsce i przeżywać to tu, wśród bliskich mi ludzi i w domowym zaciszu. Nie mogę sobie chyba wyobrazić co czują najbliżsi tragicznie zmarłych osób...
[*]
Z codziennej rzeczywistości to tyle, że zdałam egzamin praktyczny w poniedziałek i czekam na wtorkowy praktyczny

Rosmerta super, że macie już z głowy tą rekrutację i Hubek niedługo będzie prawdziwym przedszkolakiem:-) A tak z innej beczki teraz to na jakie auto się zdecydowaliście, bo albo czegoś nie doczytałam, albo mi umknęło, a wiem że już cieszycie się nowym;-)
Za resztę trzymam kciuki i życzę powodzenia

Karola wcale Ci się nie dziwię, że nie masz głowy do wczasów teraz

Madziu Tobie szczególnie życzę powodzenia z tym przedszkolem... oby znalazło się gdzieś miejsce dla Weroniczki

Susu dużo zdrówka dla Was

Patri dobrze, że wpadasz choć na chwilkę;-)
To prawda, że forum teraz przeżywa wyciszenie, ale poczekajcie aż wrócę na dobre

Miłego i słonecznego dnia Wam życzę:-)
Witam :-)
Widzę, że Agusia się odezwała i WolfiA i Susu i Patri.
Mnie też mało na forum ostatnio, nastrój jakiś taki ciężki po tej tragedii no i mam ciągle coś do roboty.
Karola, powiem Ci, że jak bym teraz musiała do samolotu wsiadać, to też by mnie ciary po plecach przechodziły
Susu, zdrówka dla Waszej rodzinki
Rosmerta, super, że się do przedszkola Hubek dostał. U nas rekrutacja dopiero w maju, a wyniki pewnie w czerwcu dopiero, tyle będę w niepewności czasu czekać.
Madziu, a Ty napisałaś odwołanie? Jeśli nie, to napisz, bo w razie jak ktoś się wycofa, to myślę, że pierszych tych z odwołania przyjmą.
Widzę, że Agusia się odezwała i WolfiA i Susu i Patri.
Mnie też mało na forum ostatnio, nastrój jakiś taki ciężki po tej tragedii no i mam ciągle coś do roboty.
Karola, powiem Ci, że jak bym teraz musiała do samolotu wsiadać, to też by mnie ciary po plecach przechodziły

Susu, zdrówka dla Waszej rodzinki

Rosmerta, super, że się do przedszkola Hubek dostał. U nas rekrutacja dopiero w maju, a wyniki pewnie w czerwcu dopiero, tyle będę w niepewności czasu czekać.
Madziu, a Ty napisałaś odwołanie? Jeśli nie, to napisz, bo w razie jak ktoś się wycofa, to myślę, że pierszych tych z odwołania przyjmą.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no jak miło, jak sie tu troche ruszyło
:-)
Wofia gratki zdanego egzaminu i powodzenia na praktycznym!!!! napewno ci sie uda!:-)
teraz mamy forda focusa kombi
Karola nie dziwię sie, ze masz ciary na mysl o samolocie:-( tez bym miała tak na świezo po takiej tragedii, ale pomysl, ze mimo wsyztsko latanie to i tak jeden z najbePiecznjeszych sposobów transportu
starszne jest tylko to, ze za jendym razem ginie wiele osób, ale wporównaniu z tym co sie dzieje codziennie na drogach cąłego świata i ilu ginie ludzi to samolot naprawde bardziej bezpieczny niż samochód... ja tak to sobie tłumaczę, i nie mam starchu przed lataniem,a le wiadomo zaraz po takiej tragedii cżłowiek nie moze zapanowac nad myslami...
życze by inne lutowe dzieciaczki tez sie dostały do przedszkoli!!! Madzia pisz odwołania!!!

Wofia gratki zdanego egzaminu i powodzenia na praktycznym!!!! napewno ci sie uda!:-)
teraz mamy forda focusa kombi

Karola nie dziwię sie, ze masz ciary na mysl o samolocie:-( tez bym miała tak na świezo po takiej tragedii, ale pomysl, ze mimo wsyztsko latanie to i tak jeden z najbePiecznjeszych sposobów transportu

życze by inne lutowe dzieciaczki tez sie dostały do przedszkoli!!! Madzia pisz odwołania!!!
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
no ja się latać nie boję ale jakoś tak po ludzku mam ciary.no ale my jeszcze musimy dzień wcześniej dojechać do warszawy tam śpimy w hotelu i rano na lotnisko.ale to jeszcze trochę w sobotę pierwsze i ostatnie zakupy przed wyjazdem.
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Witam piątkowo:-)
i zmykam, bo praca czeka
i zmykam, bo praca czeka
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry:-)
U nas na szczęście jeszcze trochę słoneczka jest, więc nie najgorzej;-)
Zaraz też się wezmę za sprzątanie łazienki i odkurzanie jak Oli wstanie, a rano kuchnię sprzątnęłam
Teraz to nawet lubię coś porobić jak mi się dzieciakami zajmują, korzystam póki mogę
Dobrze jest tak nie mieć dzieci 24h/dobę
Miłego dnia;-)
U nas na szczęście jeszcze trochę słoneczka jest, więc nie najgorzej;-)
Zaraz też się wezmę za sprzątanie łazienki i odkurzanie jak Oli wstanie, a rano kuchnię sprzątnęłam

Miłego dnia;-)