reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam po długiej przerwie :-) z Oliśkiem na rekach :-D własnie zasypia ..:-p wczoraj zaliczylismy pierwsza kapiel ... tesciowa przybyła z pomoca ale nie wiem po co bo sama sobie poradziłam az dumna z siebie jestem :-D Olis to taki maminy cycus ... spi zemna :-p haha a tak sie zapierałam :-) odezwe sie pozniej to napisze wiecej :-D

reklama
Mamo Stacha odruch ssania zapewne jest, ale nie zawsze prawidłowo rozwinięty (czasem za słaby, czasem za mocny itp.) i chodzi o to, żeby wyrobił się prawidłowo. A na brodawki zawsze można sobie nałożyć te nakładki to wtedy nie porani cycuszków ;-)

Hej

My w dwupaku, mam bóle krzyżowe pleców, jak na okres i jak wstaję to jakby mi miała coś wylecieć.. mała zupełnie inaczej się rusza, może teraz w krzyż kopie i na dole? Niewiem ale nocą miałam stracha, jak poprzedniu waliła w brzuch i latał tak teraz czuję ból pleców i kłucie na dole. Ma któraś tak? ciekawe czy mała wskoczyła w kanał albo szyjka się skraca? We wtorek dopiero położna, jak ten czas się wlecze. Torby stoją spakowane, mąż spanikowany każdym moim westchnięciem.

Edda zdrówka :-)
Verita ja też słyszałam że jak chcę się karmić piersią to nie powinno się dawać smoka przez pierwszy msc Powodzenia jutro ;-)
Monila a właśnie myślałam o Tobie ;-) super że już jesteście razem w domku ;-)

mnie dziś rano dopadły bóle jak na @ aż nie miałam siły do przedszkola zaprowadzić ale dziś mieli misiowy szpital i musiałam się jakoś ogarnąć potem ból minął i ogarnełam całe mieszkanko i nawet dałam radę potem z młodym na sanki wyskoczyć :-)

A mnie dziewczyny męczą biegunki od 4 dni :-( Nie wspomnę o plecach i pachwinach ale te biegunki to jakaś masakra. A dziś jak kichnęłam to normalnie sie posikałam...moje zawory popuściły.Co za wstyd :zawstydzona/y:

Ja myślałam o smoku zeby nie płakała. Syn ciumcial corka wcale ale kp. Teraz nie wypatrzyłam smoka wiec nie biorę nawet.
Idę spać z samego rana muszę byc na cc i czekać na swoją kolej :-)

Ja dzis w dzień zobaczyłam nitkę krwi w sluzie. Teraz w nocy juz sluz z krwią. Do tego pozadnie sie załatwilam.
Strasznie bolą mnie biodra a raczej kości w udach.
Leze w łóżku i zastanawiam Sie czy budzić męża.
Nie czuję jeszcze skurczow albo ich nie rozpoznaje.
No i mam chyba juz dziś po spaniu.
Generalnie boję Sie. Nie spodziewalam Sie tak szybko.

reklama
Do góry