reklama
Jak byl pecherzyk to jutro juz na pewno bedzie wiadc fasolinke :-) Ale chyba przed kazdym usg jest zawsze strach czy wszystko ok .ja byłam tydzien temu i było widac tylko pecherzyk ciazowy ktory miał 1,24 cm , mam nadzieje ze jutro bedzie juz widac fasolinke :-)
Tom i Jerry tylko wiek ciąży ja mam 4 tydzień, a od okresu licząc to już 8..stad ta rozbieżność...Owulke miałam jakoś przed kolejnym okresem, dlatego tak to wszystko wyszło ;-) Ale w początkowym etapie wszystko idzie szybko na maxa, wiec może po tygodniu serducho już będzie ;-)
Monila faktycznie każda wizyta to stresior....Szczególnie te pierwsze wizyty ;-)
Monila faktycznie każda wizyta to stresior....Szczególnie te pierwsze wizyty ;-)
truskawa moja pierwsz ciaza tez nie byla planowana dopiero co zaczelam studia prace a tu bach dwie kreseczkii na tescie ale ciesze sie ze tak sie stalo bo sama pewnie dlugo bym sie nie zdecydowalaja tez zaciskam kciuki za wszystkie dzisiejsz wizyty sama ide dzisiaj do gin ale dopiero na 17.30 nie wiem jak wytrzymam tyle czasu
wczoraj wieczorem poszlam z mlodym na plac zabaw ispotkalam swoja ciocie z dzieciakami pierwsze pytanie bylo czy w ciazy jestem bo taki brzuch po obiadku mi wyskoczyl ide chalupe ogarniac bo moje dziecie istny armagedon zrobilo
milego dnia kobitki
wczoraj wieczorem poszlam z mlodym na plac zabaw ispotkalam swoja ciocie z dzieciakami pierwsze pytanie bylo czy w ciazy jestem bo taki brzuch po obiadku mi wyskoczyl ide chalupe ogarniac bo moje dziecie istny armagedon zrobilo
milego dnia kobitki
Troche wam zazdrosze ze juz macie te wizyty i pierwsze usg. Ja juz sie doczekac nie moge , mam nadzieje ze bedzie miejsce bo 1 lipca przylaruje i od razu chcialabym do jakiegos lekarza isc zeby zobaczyl a nie wiem czy miejsce bedzie tqak od reki.
ni_kusia A no to wszystko jasne. A jak wiesz ze owu byla pozniej to wiadomo ciaza mlodsza spoko:-) na nastepniej wizycie juz bedzie duzo wiecej widac ;-) U mnie raczej nie ma opcji pozniejszej owulacji bo staralam sie z testami owu no i z mezem wiadomo
verita Wyszukaj jakiegos polecanego lekarza i zadzwon i sie ugadaj na jakis termin :-) Tez mialam w planach isc do lekarza w pl . Mieszkam w De a lekarza mam w At . No i tu trzeba przyjsc na pierwsze badanie miedzy 8 a 10 tygodniem . Wiec jako, ze jade do pl w piatek na caly miesiac
Zalatwilam lekarza na jutro. Ale w Uk to juz w ogole calkiem inny system opieki nad ciezarnymi.

verita Wyszukaj jakiegos polecanego lekarza i zadzwon i sie ugadaj na jakis termin :-) Tez mialam w planach isc do lekarza w pl . Mieszkam w De a lekarza mam w At . No i tu trzeba przyjsc na pierwsze badanie miedzy 8 a 10 tygodniem . Wiec jako, ze jade do pl w piatek na caly miesiac
Zalatwilam lekarza na jutro. Ale w Uk to juz w ogole calkiem inny system opieki nad ciezarnymi.reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
hehe ja nie wiem, mnie najbardziej mdliło z córkami z synem miałam późno mdłości i nie były takie intensywne jak z córkami. Teraz też mam znośne mdłości, najgorzej jak jestem głodna wtedy muli potwornie albo wieczorem i rano a tak jest ok.w wszyscy mi mowia,ze to na chłopca, być może, oby nie bliźniaki bo wtedy już trojke będę miała![]()
u nas szykuje się kolejny upalny dzień!