reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Mój pęcherzyk też miał 1 cm....a zarodka brak...więc muszę chwilę jeszcze poczekać. W środę za tydzień mam kontrolę moze już będzie ;-)

reklama
ojj tak kazda wizyta to taki stresior ze masakra ....no ale mysle ze kazda z nas sie stresuje prze wizytami:-)

ni_kusia tydzien to sporo czasu pewnei juz bedzie fasolka:-) Widzisz ja tez mam 7 tydzien a nie wiem czego sie tam moge spodziewac jutro. Jedne juz widza serduszko inne musza jeszcze troche poczekac. hmmm

Tom i Jerry tylko wiek ciąży ja mam 4 tydzień, a od okresu licząc to już 8..stad ta rozbieżność...Owulke miałam jakoś przed kolejnym okresem, dlatego tak to wszystko wyszło ;-) Ale w początkowym etapie wszystko idzie szybko na maxa, wiec może po tygodniu serducho już będzie ;-)

Monila faktycznie każda wizyta to stresior....Szczególnie te pierwsze wizyty ;-)

truskawa moja pierwsz ciaza tez nie byla planowana dopiero co zaczelam studia prace a tu bach dwie kreseczkii na tescie ale ciesze sie ze tak sie stalo bo sama pewnie dlugo bym sie nie zdecydowalaja tez zaciskam kciuki za wszystkie dzisiejsz wizyty sama ide dzisiaj do gin ale dopiero na 17.30 nie wiem jak wytrzymam tyle czasu
wczoraj wieczorem poszlam z mlodym na plac zabaw ispotkalam swoja ciocie z dzieciakami pierwsze pytanie bylo czy w ciazy jestem bo taki brzuch po obiadku mi wyskoczyl ide chalupe ogarniac bo moje dziecie istny armagedon zrobilo
milego dnia kobitki

Troche wam zazdrosze ze juz macie te wizyty i pierwsze usg. Ja juz sie doczekac nie moge , mam nadzieje ze bedzie miejsce bo 1 lipca przylaruje i od razu chcialabym do jakiegos lekarza isc zeby zobaczyl a nie wiem czy miejsce bedzie tqak od reki.

ni_kusia A no to wszystko jasne. A jak wiesz ze owu byla pozniej to wiadomo ciaza mlodsza spoko:-) na nastepniej wizycie juz bedzie duzo wiecej widac ;-) U mnie raczej nie ma opcji pozniejszej owulacji bo staralam sie z testami owu no i z mezem wiadomo:-D
verita Wyszukaj jakiegos polecanego lekarza i zadzwon i sie ugadaj na jakis termin :-) Tez mialam w planach isc do lekarza w pl . Mieszkam w De a lekarza mam w At . No i tu trzeba przyjsc na pierwsze badanie miedzy 8 a 10 tygodniem . Wiec jako, ze jade do pl w piatek na caly miesiac :happy: Zalatwilam lekarza na jutro. Ale w Uk to juz w ogole calkiem inny system opieki nad ciezarnymi.

Verita prywatnie nie powinno byc problemu, zależy też ile będziesz dni w PL. Ale faktycznie chyba lepiej wcześniej sie zapisać, zawsze jest pewniej ;)

reklama
w wszyscy mi mowia,ze to na chłopca, być może, oby nie bliźniaki bo wtedy już trojke będę miała :szok::sorry:
hehe ja nie wiem, mnie najbardziej mdliło z córkami z synem miałam późno mdłości i nie były takie intensywne jak z córkami. Teraz też mam znośne mdłości, najgorzej jak jestem głodna wtedy muli potwornie albo wieczorem i rano a tak jest ok.

u nas szykuje się kolejny upalny dzień!:eek:

Do góry