reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

ja wlasnie swiezo po wziycie u lekarza:tak: badania wszystkie wyszly ok:-)
szyjka wcale znacznie sie nie skrocila co zapowiada na dosc dlugi porod a mialam nadzieje ze tym razem bedzie trwal krotko i bezbolesnie ale naszczescie istnieje jak ktoras z was juz wczesniej napisala zzo:tak:
a na skurcze nie chciala juz mi nic przepisac bo powiedziala ze w sumie dzieciatko donoszone i na tym etapie juz nie chce ingerowac wiec brac tylko nospe i lezec i czekac :tak:

reklama
bylam dzisiaj u okulisty na badaniu siatowki i dna oku coby sprawdzic czy moge rodzic naturalnie. I choc mam wade -4,5 i -5,5 lekarz powiedzial ze siatkowka jest ok i moge smialo rodzic naturalnie!!! wiec ufff....na razie...
jest jeszcze wsrod Lutowek jakas inna mama krotkowidz?

Susumali, ja jestem krotkowidzem. Mam -3.5 i wlasnie jutro ide do okulisty. Mam nadzieje ze tez bede miala pomyslne wiesci tzn. tez bede mogla rodzic naturalnie.

Ja mam w tej chwili -5,5 i zeby miec druga cesarke zalatwilam sobie skierowanie wlasnie od okulisty...A teraz lekarz prowadzacy powiedzial,ze juz nie potrzebuje skierowania,bo byly dwie cesarki,to robimy i trzecia.

Ja mam -2,75 dioptrii -1 cylinder, nie jest to wada do rozważenia cesarki i całe szczęście, bo cesarki nie chcę miec.

A jednak, a myslalam ze tylko ja nie dowidze;-) ale poptarzcie Tycia ma taka wade jak ja, u niej lekarz mowi cesarka, u mnie nie cesarka...i badz tu madry!!!ale wierze ze nie musze skoro siatkowka zdrowa! a tak w ogole to w niemczech w ogole inaczej podchodza do porodu: wada wzroku nie liczy sie, nie robia lewatywy, nie gola krocza (bo i tak wszystkie kobiety sie gola, no moze nie wszystkie ale ogolnie tu taka moda;-) ), staraja sie nie nacinac krocza...troche jednak inaczej niz w polsce, zreszta co szoital to inaczej i w ojczyznie i na obczyznie:baffled:

a ja mam skurcze tak co 10 -15 minut i odszedł mi wlasnie czop (bez krwi-wiec to nic moze nie znaczyć):-Dheheheh

rano juz mój gin bedzie czekał w szpitalu na mnie i zobaczymy czy fałszywy alarm czy nie

ojej zaczyna byc u nas goraco!!! ja sie juz "podniecam" a co to bedzie w nastepnych tygodniach...wszystkiego dobrego agusia!!!

reklama
Do góry