reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutówka u lekarza

a mi moj gin powiedział wczoraj ze terminem z USG jest tylko pierwszy aktualny a reszta to pokazuje tylko na podstawie wielkosci dzidzi kiedy i tym sie nie sugerowac!:tak:

reklama
A ja własnie od mojego lekarza wróciłam i się załamałam:-( Niby wszystko jest ok, bo byłam tez na usg i dzidzia zdrowa, ale jeszcze wszystko wysoko i wcale jej sie nie spieszy na ten świat.
A ponieważ ja przez całą ciażę mam problemy z krwią- duża anemia, niskie płytki krwi, to moja pani doktor trochę na mnie chucha i dmucha i w poniedziałek kazała mi się już połozyć do szpitala:-( , bo chce mi porobic badania szczegółowe i wtedy podejmą decyzję, czy np. nie będę rodzić przez cesarkę.
W szpitalu zostaję do rozwiązania. Tak więc kochane dziewczynki opuszczam Was w poniedziałek i wrócę juz z dzidzią swoją- tylko nie wiadomo kiedy...I to mnie właśnie wkurza:no:

martula25, witaj w klubie!! ja pewnie tez ze dwa tygodnie poleze :baffled: tylko u mnie wszystko juz strasznie nisko, ale ta cholerna szyja:wściekła/y: mysle ze cos moze mi przyspiesza:confused:

szkoda że w szpitalach nie ma internetu przy wyrkach :eek: trzymajcie sie foczki ja tu bedę pilnować porządku :happy: chociaż dziś idę też do lekarza ciekawe co mi powie ale ja czuje sie extra tylko nie zrobilam badania krwi i moczu totalny brak czasu- ta cholerna szkola ale jeszcze w niedziele kolosa mam do zdania. Jak obleję to trudno poczeka do lata.:cool2:

Ja umowilam sie dzis na drugie usg 3d do dr Makowskiego w Warszawie.jak uda sie cos zobaczyc to bede szczesliwa;-) :tak: .Okaze sie czy faktycznie musze czekac jeszcze miesiac...:szok:

byłam na usg ;-)
mała bardzo niziutko i podobno widać że zaczyna się szykować do porodu
i ma grubiutki brzusio :-), waży około 3400 g
tętno, przpływy i ilość wód w pożądku
łożysko II/III stopień
no :-)

Wiscienka,to super:tak: :-) .Ja musze czekac do wtorku,ale wytrzymam...:tak:

Wisnia, to super. Moze to Ty teraz jestes w kolejce do rodzenia. Ja do lekarza ide w poniedzialek. Ciekawe czego sie dowiem.

reklama
No ja dzis byłam też u swojej gin i bardzo mnie zaskoczyła...:-)
Sama była zdziwiona,że tak wszystko u mnie postępuje..szyjka rozwarcie ma na 2cm, skrócona ponad 60%, praktycznie wycentrowana, dzieciątko niziuteńko, skurcze dość częste - zupełnie zmieniona sytuacja w porównaniu do wizyty z przed 1,5 tyg....no i jak tak dalej pójdzie to najpóźniej w przyszłym tyg rodzimy...ale jakoś mi się wierzyć nie chce...:no: pewnie przenoszę, znając swoje szczęście :tak: choć po tym jak sie czuje to moze to możliwe...

Do góry