reklama

Lutówki na zakupach

Mama do bluzki z krótkim rękawem zawsze można założyć rozpinany sweter bądz bolerko :-) rozwiązania są różne :-)

Też będę chciała coś takiego - zawsze o tym marzyłam - jeszcze z czasów KDT gdzie ciągle się na nie napotykałam :P

reklama
Dee- moja znajoma ma ten wózek który chcesz kupić i niestety gondola się kompletnie nie sprawdziła ze względu na to, że nie ma uchwytu żeby ją przenieść. Chyba, że mieszkasz w domku i sobie wózkiem wjeżdzasz to luzik. A jak ona w bloku to beznadzieja, cała upocona była zanim ją wtargała na górę. A ja tylko myk myk za uchwyt od budy i już.

ooo dzięki za ważne info! Nie wiedziałam o braku uchwytu :-( Mieszkam w bloku i to na drugim piętrze bez windy :-(

Hmmm w opisie wózka jest napisane "Po bokach gondoli zamontowane uchwyty do przenoszenia gondoli" to co to są za uchwyty?
http://www.tomiko.pl/1010,mikado-aston-2011-wozek-wielofunkcyjny.html
znalazłam jeszcze to
http://www.sklep-smile.pl/wozki/wozki-mikado/mikado-aston.html
"Po bokach gondoli wszyte są dwie kieszenie z uchwytami, które ułatwiają wypinanie jej ze stelaża i przenoszenie"
Ulżyło mi :-)

A teraz znalazłam sklep na Ursynowie gdzie mają ten wózek na stanie - podjadę sobie niedługo i obejrzę go z bliska. Albo się zakocham albo odrzucę ;-)

Ostatnia edycja:
Dee - racja można sweterek zarzucić ;-) mi też te bluzki zawsze się podobały, pewnie sobie taką kupię i będę się chwaliła brzuszkiem, a co ;-) Co bloku to u mnie tak samo brak windy tylko, że piętro pierwsze :-)

Antila - ja też miałam leżaczek ale zwykły, ze względu na brak miejsca (mieszkałam u mamy w kawalerce) sprzedałam go. Leżaczek jest pomocną sprawą - choć ja na początku używałam fotelika jak leżaczka :-) co prawda tego robić się nie powinno ;-)

Uwielbiam patrzyć co Wy tu wklejacie. Jedne bardziej mi się podobają inne mniej ale już trzeba zbierać opinie i poglądy:-)

Wczoraj oglądałam na Allegro łóżeczka i myślałam że są dużo droższe. Takie zwykłe szczebelkowe już spokojnie za 150-200 zł można kupić. Może nie będzie tak źle

*Vanilia* - pewnie, że nie będzie tak źle. Ja mam po Kubie łóżeczko turystyczne, coś w tym stylu (tutaj już nowsze modele)
ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI,MEDIUM PRZEWIJAK 2 POZIOMY (1718089348) - Aukcje internetowe Allegro

Do kupiłam materac i łóżeczko sprawdziło mi się bardzo dobrze. Jest bardzo wygodne i dziecko tak jak w przypadku łóżeczka ze szczebelkiem nie uderzy się ;-) ja osobiście zostawiłam sobie je dla 2 pociechy :D Jedynym minusem jest to, że ciężko jest przyczepić karuzelkę do łóżeczka. Mimo to Gorąco POLECAM !!!

Co do łóżeczek turystycznych sa naprawde fantastyczne .. Czarka miałam w zwykłym był bardzo ruchliwy i czesto miał sińce od szczebelek . Misiu chowany jest w turystycznym i niema tego problemu . A co do lezaczkow bujaczkow ja mam po michasiu chustawke składana fisher price zajmuje niewiele miejsca ale jest super uspokoi nawet bardzo niespokojne dziecko ‪20062010007.mp4‬‏ - YouTube tu macie lin mozecie zobaczyc jak sie chusta gra i swieci naprawde ma swietne melodnie nieprzeszkadzajace rodzica

Ja mam dwa łóżeczka: zwykłe drewniane ze szczebelkami i turystyczne, też z firmy Arti. W tym ze szczebelkami synek spał dopóki nie zaczął się przemieszczać w czasie snu i tym samym obijać się o szczebelki, bo oczywiście zawsze budził się w innym miejscu niż go wieczorem położyłam ;)
Kiedy jeszcze spał w drewnianym łóżeczku kupiliśmy turystyczne i jeździłam z nim po domu kiedy mały nie spał - leżał sobie w nim w kuchni np. kiedy gotowałam i miałam go na oku. Tyle że ja mieszkam w domu i mam duże pokoje. Potem już spał tylko w tym turystycznym. Otwieraliśmy mu jeden bok i mógł sobie wychodzić. Tak mu się to łóżko podobało, że nawet do naszego łóżka nie chciał przychodzić choćby na chwilkę - mówił, że ma swoje łóżeczko :)

Leżaczek też mam, dokładnie taki:
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG (1713871142) - Aukcje internetowe Allegro

Wibracji nie używałam, pozostałe funkcje świetnie się sprawdziły i służył na prawdę długo, więc mogę go Wam polecić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry