reklama

Lutówki na zakupach

reklama
No własnie się nie da, a obszycie głupio by wyglądało, zazwyczaj mu pieluszkę podkładam. W nowych xlanderach są własnie śpiworki do gondoli.

http://www.x-lander.pl/x-cosy

My jeśli nie kupimy sobie podwójnego wózka będę musiała zaopatrzyć się w śpiworek. Ale chyba jednak zainwestujemy w nowy zakup skoro i tak nie do końca jestem zadowolona z obecnego.

Ostatnia edycja:
Widze, ze zeszlo na temat wozkow. My pewnie kupimy jakis wielofunkcyjny, a potem lekka spacerowke. Z wielofunkcyjnych moim faworytem jest Tako Warrior z gondolka, spacerowka, fotelikiem, spiworkiem itp.

tako_warrior_2011_zestaw_s.jpg

Podoba mi sie tez bardzo Implast Bolder z serii ecoline, ale jest troche drozszy od Tako i czytalam, ze niektorzy narzekaja, ze rama sie niszczy. Kolory ma jednak boskie!

Implast_bolder_sd1.jpg

Na pewno tez kupimy chuste, bawelniana, wiazana, prawdopodobnie Natibaby. Na zdjeciu ponizej model Cypr

chusta-nati-cypr.jpg

Z zakupami dla dziecka na razie nie szalejemy. Kupilam tylko jeansy z pasem, bo byly 50% taniej :)

pPEAC1-6884170v380.jpg

Oglądałam dziś takie jeansy, ale niestety nie było przeceny i kosztowały prawie 50 Euro! Poczekam jeszcze trochę, chociaż bardzo rzadko widuję przeceny na ciuchy ciążowe, a szkoda:(

hehe wczoraj zadzwoniła do mnie sąsiadka i powiedziała, że chce wystawić na allegro leżak i matę edukacyjną wszystko fisher price po swojej córci. Powiedziałam jej, że pogadam z mężem, bo póki co jeszcze kasy brak i dogadamy się co do ceny (po co mi nowe rzeczy skoro te wyglądają jak nowe) Mąż poszedł z psiną na spacer i spotkał męża koleżanki i przyniósł te rzeczy do domu hahaha :D a co do rozliczenia to mam się dogadać z Karolina. Wariaty jedne :P
Więc chcąc nie chcąc mamy już pierwsze gadżety dla Naszego maleństwa :-)
coś takiego
Mata edukacyjna OCEAN WONDERS Fisher Price cena 117.00 PLN
i coś takiego
Fisher Price leżaczek bujaczek od 0 do 18 kg M7930 - Leżaczki i chodziki - Fisher Price
Fajnie się ułożyło :-)

No właśnie widziałam kawałek jednej z tych rzeczy na zdjęciu Twojego brzuszka i aż na suwaczki popatrzyłam, czy Ty aby jednego dziecka już nie masz ;)

Fajna okazja Ci się trafiła :) Takie rzeczy się nie niszczą - wiem, bo sama mam taki leżaczek z FP, tylko wzór na materiale i zabawki inne (linkowałam go wcześniej).

Bardzo fajna sprawa :-) Muszę to tylko uprać, ale zrobię to przed narodzinami maluszka, żeby było świeżutkie :-)
wiedziałam, że któraś z Was w końcu zauważy tło :P dlatego wolałam uniknąć plotek ;-) hihi
Mój mąż pytał się wczoraj do czego służą wibracje w leżaku :D Nie mógł skojarzyć ;-)

Ja wibracji nie włączałam. Stwierdziłam, że mnie by strasznie denerwowało gdyby mi fotel na którym siedzę tak się trząsł, więc dziecku też tego nie fundowałam :-D

reklama
emzetka- moja znajoma ma Boldera i bardzo sobie chwali:) w spacerówce jest fajna budka, że opuszcza się prawie do pałąka. Niestety tylko wtedy gdy dziecko siedzi, w moim Espiro jest to samo. Ale z drugiej strony jak leży to najczęściej śpi więc ochrona przeciwsłoneczna nie jest już tak ważna.
Dee- ale fajne zakupy:)

Ja mam dla Małego takie maty:
TinyLove Mata Interakt.Gigant + praktyczny GRATIS (1706274960) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE SUNNY DAY (1727382648) - Aukcje internetowe Allegro
NOWA FISHER PRICE MATA RAINFOREST P7977 + BONUS !! (1714293193) - Aukcje internetowe Allegro

najmniej sprawdziła się ostatnia, Daniel jej zdecydowanie nie polubił.
Największą fuforę robi pierwsza, używamy jej do dziś. Jest duża, fajnie się składa i wszędzie można ją zabrać. Na moim poprzednim forum prawie wszystkie dziewczyny ją kupiły:) Ale widomo, ona jest tak na później jak dziecko zaczyna operować rączkami leżąc na brzuszku ok. 4-5miesiąc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry