reklama

Lutówki na zakupach

reklama
No jest super - jak się uda to może taniej kupię ją używaną :-) Już upolowałam parę aukcji ;-)

Kurczę tak włożyłam gdzieś spodnie ciążowe, że nie pamiętam gdzie :wściekła/y:

a ja już mam pełno ciuszków dla malucha;P nie mogłyśmy się z mamą powstrzymać:) a w zeszłym tygodniu oglądałam już w sklepie wózki:P i padło na x-landera xa:P ale wybór w zasadzie zapadł jeszcze przed moją ciążą:p

Edyta - chodzi czy o to czy jest za bardzo w pionie czy się nie do końca da zrobić poziomu??? Jeśli chodzi o pion to jest całkiem dla mnie ok, tylko że Wiktor jest taki że siedzi jak mały gonzo, taki rozwalony luzak :) i rzadko siedzi ładnie jak inne dzieci. On zresztą za wózkiem tak średnio przepada. Co do poziomu to dla mnie jest super, może nie rozkłada sie na całkiem płasko ale pozycja dziecka jest leżąca i może sobie spokojnie kimnąć. Ja też masz dość specyficznego xlandera bo wersję limitowaną, która chyba jest jednak trochę inna niż te które są teraz w sklepie.

Wózek X-Lander X-Board XA zestaw limitowany - zdjęcia, foto, galeria produktu

Weronika;) z tego co wiem ten x-lander nie różni się niczym od tych w sklepie;) poza kolorystyką:) i nie wiem czy ten Twój też ma taką budkę, że aż sięga prawie do pałąka? bo wiem, że od 2009 czy 2010 dopiero to wprowadzi, ale moim zdaniem to mega sprawa:)

Edyta:D a masz wybrany kolorek?:)

Edyta - nie wiem jak odpowiedzieć- najlepiej w weekend jak będę na spacerze z małym zrobię zdjęcie i wstawię. Na pewno głowa mu nie wisi i nie pochyla się do przodu. zZ resztą masz regulację możesz odchylić oparcie jak chcesz.

Anastazzja - na szczęście ma tą fajniejszą budkę w spacerówce i na prawdę się przydaje. Spacerówka różni się wykończeniem i materiałem, u mnie niestety jest takie jakby foliowo - plastikowe, z jednej strony wystarczy ściereczka ale w upały to mu się nóżki pocą. No i u mnie minus mam śpiworek do spacerówki a nie mam do gondoli.

reklama
Edyta:) widziałam ten kolorek na żywo:) ładniusi:) mi się podoba amethyst, ale najpierw chcę go na żywo zobaczyć, bo akurat w sklepie jeszcze nie mieli:) energy mi się jeszcze podoba i rocky, ale na 1 miejscu ten z fioletowym:) ale zobaczymy jak będzie wyglądać na żywo:)

Weronika...a tej foli nie da się wypruć jakoś ładnie? albo może niech jakoś obszyć innym materiałem? do gondolki to chyba nie ma śpiworków;>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry