Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no no agulka niezly zakup, i jak tu nie chodzic do lumpeksów jak mozna takie perelki zakupic(oczywiscie mi sie jeszcze to nie zdarzylo bo kiepska jestem w poszukiwaniach).

zartowałam, ja czytam was uwaznie i biorę sobie uwagi do serca, jednak nasze pokolenie nie miało spiworkow i zyjetrzeba iobserwować dziecko
ja teraz mam wielkie myślenie bo mieszkamy z kotką, którą kocham nad życie, modlę się by maly nie miał alergii na sierść i by kotka nie wpadała małemu dołózeczka, wiadomo, pol roku najgorsze, ale zawsze to stres

. No coz, my polki znacznie bardziej praktyczne jestesmy, a zaoszczedzona kase mozna zawsze na odrobine szalenstwa przeznaczyc
. Przeciez nie dokleje paragonu do ciucha czy talerza z jedzeniem 
Ładniutka ta pościelka, ja kupiłam taką i taki sam rożek
Zobacz załącznik 408698
i polecam wam poduszkę do wózka jeśli komuś zależy na płaskiej KOLOROWA PODUSZKA DO WÓZKA ANTYALERGICZNA -NADIA (1920767556) - Aukcje internetowe Allegro