reklama

Lutówki na zakupach

reklama
V_jolka80 - wózeczek wydaje się fajny, ale nie musi to oznaczać, że będzie dobry w użytkowaniu. Może masz możliwość podjechać do jakiegoś sklepu, który ma podobne modele, żeby wypróbować, czy Ci pasuje. A jeśli nie, to zawsze pozostają fora i opinie osób, które miały już okazje z niego korzystać.
mama2006 - jeśli tylko nosidełko nie ma żadnych uszkodzeń (co jesteś w stanie sama ocenić), to myślę, że warto. Ma ładny kolor i jeszcze ładniejszą cenę :-)

No i nosidło zakupione ;) Jeszcze się targowałam i stanęło na 35zł :D w rzeczywistości jest jeszcze ładniejsze niż na fotkach :D nie ma to jak udane zakupy ;)

Mojemu Kubie się tak spodobał, że cały czas testował je hehe

Widzę, że wzięłyście się ostro za zakupy. Ja na razie nic nie wydałam. Praktycznie wszystko mam po synku- 2 wózki, nosidło, ciuchy (jeszcze mi teraz siostrzenica przywiozła cały wór- muszę się przez to przekopać), itp. Jedyne co to muszę dokupić matę edukacyjną i stojaczek gimnastyczny bo poprzednio już za bardzo wyeksploatowane przez mojego brzdąca i jeszcze 2 dzieci siostrzenicy. No ale to może poczekać.

Vanilia, śliczna ta ośmiorniczka :-) Ja też pomału zaczynam polowanie na karuzelkę do łózeczka. No i czekam na poznanie płci mojego Maluszka, żeby wreszcie móc kupić już coś konkretnego.

reklama
*Vanilia* ja mam to samo od zawsze noszę tylko bezszwowe, tylko na grubszych ramiączkach... bo mi wtedy zawsze lepiej trzyma :)
CIĄŻOWY BEZSZWOWY BIUSTONOSZ ROZM.UNIWERSALNY (1789138652) - Aukcje internetowe Allegro
napisz jak przyjdą te co zamówiłaś jakie są to może też się skuszę na podobny, już je od jakiegoś czasu oglądam :)

mama2006 a ten co kupiłaś CIĄŻOWY BEZSZWOWY BIUSTONOSZ ROZM. B/C/D MIX-KOLOR (1733000489) - Aukcje internetowe Allegro sprawdził się? bo ja go oglądałam i właśnie się zastanawiałam czy będzie dobrze trzymał....

szczerze Wam powiem że ja właśnie największy teraz problem to mam z biustonoszami :/

Jeszcze ostatnio nie zdążyłam Wam się pochwalić że wylicytowałam Coccodrillo kombinezon - śpiworek za 58 zł :)
Coccodrillo śliczny kombinezon (1760299378) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz szukam dla siebie jakiś fajnych spodni - jeansy ciążowe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry