Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie, zachęcilam chłopa do wejścia do sklepu z dżinsami. I zaczął przymierzać. Cierpiał, jak on cierpiał
ale dzielnie przymierzył z 10 par. Kupił 2 szt, mam spokój z nim w końcu, bo nie lubi zakupów, a narzekał, że spodni nie ma. To go dziś cisnęłam, żeby mierzył wszystko, co sprzedawczyni podaje :-) A dodatkowo wreszcie namówiłam go tez do kupna butów.Gdzie tam jest sklep ciazowy?mama2006 dziś się nie udało. Przed chwilą wróciliśmy do domu. Pojechaliśmy dziś Piaseczna do Fashion House. Efekt - spodnie ciążowe za 40 zł przecenione z ok.120 zł, są tak na trochę później, niezbyt grube, będę miała na po domu oprócz legginsów. A dodatkowo kupiłam sweterek-sukienkę za 30 zł przeceniony z 90 zł. A mój się taaak obkupił, że moje zakupy to pikuśWiecie, zachęcilam chłopa do wejścia do sklepu z dżinsami. I zaczął przymierzać. Cierpiał, jak on cierpiał
ale dzielnie przymierzył z 10 par. Kupił 2 szt, mam spokój z nim w końcu, bo nie lubi zakupów, a narzekał, że spodni nie ma. To go dziś cisnęłam, żeby mierzył wszystko, co sprzedawczyni podaje :-) A dodatkowo wreszcie namówiłam go tez do kupna butów.
Wreszcie przyszły bodziaki z krótkim rekawkiem, a zamówiłam je 11 dni temu. Ładne, proste wzorki i niedrogie jak na nowe rzeczy, ale to była promocja z grupowych zakupów.