reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

reklama
Krisowa chciała pogratulować kolejnym rozpakowanym mamusiom!
U nich ok, po cichu powiem że powoli do domku się z Synkiem zbierają i być może już w następnym tygodniu sama do nas napisze:)

Olcia i jak sytuacja u Ciebie ??
Dee właśnie miałam też mojego meża pochwalić, bo wziął się za prasowanie:-) mi już od prasowania pęcherz na ręku się robi:no: z resztą dziś z synkiem zrobili mi MEGA niespodziankę, bo za to, ze urodzę im siostrzyczkę i córeczkę dostałam w prezencie srebrne kolczyki z cyrkonią:-) ale mnie pozytywnie zaskoczyli:tak:
Isia, no to fajnie, że sąsiad Wam odśnieżył podjazd !!
Niesia, dlatego ja pieluchy wzięłam na pierwszy rzut bo najgorsze do prasowania:-p
Gratulacje dla prasujących, ja prasowałam do południa, mąż po południu, jeszcze tylko dzisiejsze pranie do prasowania nam zostało, jutro zostały mi jedynie do przeprania moje koszule i kilka ciuszków małej i KONIEC, póki co;-)
Mama z siostrą do mnie dziś wpadły pochwalić się, co kupiły dla małej-kupiły zestaw do obcinania paznokci, zestaw szczotki i grzebyka do czesania, termometr do wanienki w kształcie Orki (moja siostra to Ola i po tym jak udawała jak się mówi po waleńsku z bajki "Gdzie jest Nemo" to została nazwana Orką, więc tym bardziej miała radochę ;p), smoczek z Nuka i 3 czapeczki po kąpieli (chociaż z czapeczkami to mam już ich do wyboru do koloru, a mówiłam, żeby z ciuszków nic nie kupowały, bo szkoda, no ale mama nie mogła się oprzeć). Wiec fajnie, cieszę się razem z nimi :happy: Obstawiałyśmy też kiedy urodzę, no zobaczymy, która z nas będzie najbliższa terminowi ??
No i jeszcze się pochwalę, że we wtorek zamówiliśmy projekt domku, a dziś już przyszedł pocztą:happy:
Dziś też mnie złapał taki ból w pachwinie, ze myślałam, że nie pójdę dalej, a akurat byłam w łazience wstawić pranie, a w pokoju dzwonił telefon:crazy:
idę szykować synka do spania

Witam kochane juz po wizycie w szpitalu ustalili termin cesarki ale co sie nerwów najadlam to moje ale to opisze w odpowiednim wątku ide zaraz sie połozyc lulu chociaz na godzinke bo za duzo wrazen jak najeden dzien trzymajcie sie cieplutko:-)

Dziewczynki no ja jadę do szpitala zaraz z koleżanką... Bo nie mam nawet kasy na ten test... :-:)zawstydzona/y: a wolę sprawdzić co i jak... Kurde nr mam tylko do mamy2006 jak co

widze że tu u nas nadal ostra produkcja tekstu trwa;-)

Wiem że pytałyście o Blair,dziś wysłałam sms do niej i pisała że wszystko ok u niej,znajdzie czas to napisze .

Olcia Lolcia-kurcze no to może faktycznie to wody odchodzą ,mi w pierwszej ciąży poleciały ale nie tak jakoś mocno a potem jeszcze się chwile ze 2 razy sączyłyno i po godince jechałam rodzić,ciekawe jak u Ciebie czy to już czas czy może nie.

Rany mnie dziś wszystko boli gniecie i jakoś mam marudny dzień ,człowiek się cieszy z maleństwa ale czasem też już mam ciąży po dziurki w nosie.Co chwilke musze usiąśc inaczej bo mi niewygodnie i latam co moment na siku a wcale tak dużo nie piłam.Pamiętam że noc przed porodem co godzinke wstawałam na siku i nawet to mi wtedy do myślenia nie dało że rano zacznie się poród.

Śpiąca też dziś chodze a przecież się wyspałam bo wstałam po 10-m małą zawoził do przedszkola także ja mogłam spać,teraz troszke pooglądam tv a potem kąpiel -to może przestanie mnie krzyż boleć i wszystko gnieść,po ciepłej kąpieli zawsze przechodzi.Mały też dziś jakiś pobudzony skacze fika i szaleje:tak:

Digitalis-dzięki kochana -pytałam Panią i powiedziała że bedą 3 grupy połaczone zamieszanie niezłe itd.Także odpuszcze sobie i Nicol zostanie w domku,choć wcale mnie to nie cieszy bo koniec z moimi dziennymi dżemkami.

Nic zmykam dobrej spokojnej nocki kochane.

reklama
Olcia mam nadzieje, ze to falszywy alarm.
A mowilam zeby nogi dzisiaj trzymac zwarte bo piatek 13stego?
Wlasnie nadrobilam moje seriale, znowu sie oplakalam przy "Grey's Anatomy". Rozdzielali syjamskie blizniaczki.

Do góry