reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Luty 2012

kobitki wciągnęłam się do tych seriali..ale i dobrze leże w sypialni u góry z laptopem..i ogladam na kinomaniak.pl wykupiłam pakiet z 7 zł z vat i mi śmigają..

Munie jak to rodzisz a nie czułaś? mateczko..byłaś u gina...? powodzenia kochana

ja tak jak ty nie mam juz miejsca w środku..dotykam dłonią..to zaraz mały reaguje...jak ja bym chciała wytrzymać.....kolejny dzień się kończy ufffff:cool2:

reklama
Mitra najserdeczniejsze życzenia urodzinowe:-)
Munie Sonka trzymam za was kciuki
Lady bardzo współczuję, oby mężowi udało się coś szybko znaleźć
Arli J nas problem chrzestnych omija, bo nie chrzcimy małych dzieci;-)
Krisowa 2200 ti już ładny wynik:-)
Mama o jak fajnie, że już masz necik:tak:
Olcia te stawki i kryteria w MOPSIE są nienormalne:angry:

Flower ojj my też mamy problem z chrzestnym. Ja mam jedną siostrę i m też jedną. Teraz chyba poprosimy męża siostry m.....deficyt facetów w rodzinie

Hejka mamunie

Wizyta połoznej jak najbardziej udana.Z małym wszystko oki,także spokojna jestem.Powiedziała że nie ma potrzey codziennego kąpania,bo mały jest wcześniakiem i ma bardzo delikatną skórkę i lepiej bedzie jak będziemy go kąpać co drugi dzień.A w te dni co nie będzie kąpany,przetrzeć mu tylko wszystkie zagięcia i fałdki wodą z płynem do kąpania.I tak dziś właśnie mamy zamiar zrobić.
Musze zapisać go jutro do pediatry na pobranie krwi w 4tyg życia i wziąć skierowanie do ortopedy(między 6 a 7 tyg.) a no i w 6tyg na kolejne palnowe szczepienia znów.

Pisałyście tutaj coś o oczyszczaniu się organizmu ptrzed porodem.To powiem Wam że ja dzień przed porodem tzn w poniedziałek ciągle latałam na kibelek i się wypróżniałam. Śmiałam się do mojego m wtedy że podobno przed porodem się organizm bardzo często oczyszcza i możde mnie to dopadło...a w nocy mi już wody odeszły.To może i coś w tym jest.:-D:-D A poza tym jak mi już wody w domu odeszły, to spokojnie się jeszcze wykąpałam, ogoliłam tu i ówdzie i mnie wtedy też jeszcze raz nieźle przeczyściło:baffled:.Na szczęście głowę myłam dzień wcześniej:-D

Krisowa - bardzo się cieszę że Adaś przybiera na wadze.Silny z niego chłopczyk.I czekamy na zdjęcia oczywiście:tak::-D:tak::-D
A mój mały smacznie śpi i tak mi go szkoda budzić...a trzeba go trochę "przemyć" przed snem.

no właśnie tak z tymi chrzestnymi różnie.....wolałabym z rodziny bo to jednak wiele lat i nasza rodzina się fajnie trzyma ale jest malutka i mało męska;)....
Flower to faktycznie Wam obrodziło w te siostry:) a mają chociaż te siostry męzów czy partnerów ?

a tak jeszcze sobie myślę od jakiegoś czasu....że jednak inaczej przeżywam tą ciążę niż pierwszą...wtedy z góry zakładałam, że na pewno wszystko ok, że na pewno zdrowe, nawet myśl mi inna nie przeszła przez głowę...na usg czekałam z ekscytacją że zobaczę dzidziusia...teraz bardziej się denerwuje, tak psychicznie bardziej się martwię czy będzie zdrowa, na usg czekam w bezzdechu na pierwsze słowa lekarza że jest ok i wtedy ulga...denerwuje się tymi wizytami....wręcz nie lubię ich przed, potem jest git ale kosztują mnie więcej nerwów.....na trzecie chyba nie zdecyduje się chociażby z tego względu, że psychicznie by mnie to wykończyło....

cyśka- Jak ja Ci zazdroszczę... Też już bym chciała swojego Smyka tulić... Zwłaszcza w taki dzień jak dzisiaj... Nie dość, że cholercia brzuszek boli, to chodzę i wyję cały dzień, jak opętana :baffled:
Flower- Ja też mam problem z chrzestnymi, bo od ojca Juniorka nikogo brać nie będę... A z moją rodziną różnie bywa. Zdecydowałam się na jednego wujka, to się okazało, że bierzmowania nie ma :-D

dagrab, Weronika Filmy online za darmo, Seriale online po polsku - Seans Online inny silnik odtwarzania, nie megaupload, właśnie znalazłam, jeszcze nie testowałam

Arli a może bliscy przyjaciele? Mój chłop właśnie jest chrzestnym swojego kolegi, bo się bardzo kumplowali, dzwonią do siebie co jakiś czas, widzimy się ze 2 razy w roku. Albo zostaje daleka rodzina. Bo wiesz połówki naszych najbliższych, niestety, czasem rzecz nabyta, która się spyla...

Ostatnia edycja:
Munie w takim razie już dzis trzymam kciuki:)

ArliJ też będzie u nas problem z chrzestnymi bo rodzeństwa sporo ale od mojej strony rodziny kiepsko z świadectwem żywej wiary - brat się rozwiódł (ale i tak jego była żona jest chrzestną pierwszego), siostra też nie bardzo... a drugiego brata nie chce prosić bo nie bardzo się z nim dogaduję. Od męża strony nie ma problemu bo rodzina duża i praktykująca ale chciałabym też kogos od siebie. Ja jako 4 dziecko w rodzinie mam za chrzestnych znajomych rodziców i kontaktu z nimi w ogóle nie mam. Raz od wielkiego dzwonu...

Plotkara / Gossip Girl - Sezon 5 Odcinek 2 [s05e02] Seriale Online - Seans Online to inna strona, link dla przykładu.
• Seriale Online z polskimi napisami za darmo bez limitu, megavideo, peb • Videomaniak.tv • i to też coś kolejnego
http://www.seans24.pl/ tu wczoraj oglądałam cały film, seriali nie, bo nie umiałam odtworzyć :zawstydzona/y:

http://zalukaj.tv/serial-online/53465/neither_here_nor_there.html

beti a jak się odtwarza na tym kinomaniak.pl? nie mogę znaleźć opcji odtwarzania :zawstydzona/y: znalazłam np tylko opisy o filmach, obsada, ale nic innego?

Ostatnia edycja:
reklama
U nas kiepskawo z tymi facetami!

Moja siostra (ktora najprawdopodobniej bedzie chrzestna) nie ma meza tylko faceta no niby cos o slubie mowia ale ja z nia mam rozne kontakty a po za tym z nia nigdy nic nie wiadomo i sie moze jeszcze rozmyslec wiec on na 100% nie bedzie!

Jedna siostra ema to jeszcze za mloda wiec odpada! Druga ma w sumie meza ale ja to wspolczuje osobiscie jego synowi ze kontakt ma z nim tak kiepski wiec nie bede go uszczesliwiac jeszcze moim dzieckiem!

No i w koncu ostatnia jeszcze nie mezatka ma bardzo fajnego faceta (i o nim myslimy powaznie jako o chrzestnym)! Tylko ze ona jeszcze sie nie zdeklarowala czy chce wziac z nim slub! On jak najbardziej chce a ona jeszcze sie wacha! No i ostatnio jak byla u mnie akurat sama to z nia pogadalam! Powiedzialam ze o tym myslimy ale zeby to nie byl jakis argument ze musi czy cos! Niech spokojnie pomysli ma jeszcze chwile! :-D Ucieszylo mnie to ze ona powiedziala ze jej facet napewno by sie bardzo ucieszyl! (dla nas jest on blizsza rodzina niz ten szwagier z papierkiem od ksiedza :-D) no i z ta siaostra widujemy sie duzo czesciej!

wiec narazie mamy zastoj ! zobaczymy jak sie sytuacja potoczy i wtedy bedziemy myslec co ewentualnie dalej!

Do góry