chouette82
Fanka BB :)
beti uwielbiam Twoje opisy, aż się sama gęba cieszy ;D
masz wesoło- bez dwóch zdań!
masz wesoło- bez dwóch zdań!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a dziś wyczytałam że herbata z liści malin bardzo uelastycznia szyjkę macicy przez co rozwarcie szybciej postępuje i poród jest mniej bolesny. Nie zaszkodzi spróbować, chociaż nie wiem czy to już nie za późno jak poród tuż tuż
naturalne sposoby wypróbować nie zaszkodzi a przynajmniej chata czysta
ja ostatnio prawie zrzuciłam kubek z wrzątkiem brzucholem......trochę się oparzyłam w brzuch, mówią że jak się człowiek oparzy w ciąży to dziecko w tym miejscu będzie miało znamię
niby nie wierzę........
) wyslalam liste co gdzie i jak z dzieciakami.

nale dzidzia dobrze chroniona jest wiec napewno nic sie nie stalo.Ja jak wiekszosc z nas m pod nosem, ale i tak celibat, prawie od poczatku bo m sie boi ze malej cos zrobi i mowil mi to otwarcie.A teraz jakby jeszcze zauwazyl w trakcie ze mala sie poruszala to chyba bym w rekordowym tempie byla w szpitalu zeby sprawdzili czy wszystko ok z nia.
o rany i za każdym razem, kiedy czytam Twoje posty tak sobie myślę, co mój Bąbel będzie w przyszłości wyprawiał 
Muszę się zaopatrzyć w taką herbatkę... Chłopa nie ma, to będę sobie parzyć przynajmniej... 
no ale się ciesze że wreszcie dupke ruszyłam i coś zrobiłam.
powiem Ci że ja też z tych bardziej temperamentnych
mąż twierdzi że jak nimfomanka
no ale jakoś w ciąży idzie wytrzymać.M napewno się boi pamiętam jak w pierwszej ciąży gadał że boi się że dziecku coś zrobi,a teraz gadał że niebędzie syna po głowce pukać
ach Ci faceci.Mam nadzieje że po porodzie szybko do siebie dojede i nadrobimy z nawiązką ten stracony czas
oile będą siły na to :-)