pluszacze
Fanka BB :)
Kochane moje laseczki oczywiscie ze was nieopuszcze zabardzo mnie wciagnelo to nasze forum wiec dzis tylko nieodpisuje kazdej ale juz od jutra poprawa heheheh buzioolkiiiiiiiiii dla was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poprasowałam małą kupkę. Jestem w szoku, że w ogóle cokolwiek zrobiłam
bo tak to cały dzionek przed kompem, filmy oglądałam i sobie polegiwałam na kanapie. Koszulę nocną zdjęłam dopiero koło 14
i to dlatego, że wpadła taka kobitka po dokumenty, nad którymi Mój pracował. Kurierowi z paczką, który był koło 10 otworzyłam w koszuli i szlafroku 

U nas też było bardzo fajnie na dniu Babci i Dziadka tylko nie mówili wierszyków indywidualnie a grupowo.
a ostatnio zrobiliśmy zapas, bo co rusz to lepsza promocja była to mamy teraz 3 duże butle. Oby Piotruś nie był na niego uczulony.
zwłaszcza jak się zaklinuję.
, na szczęście poród mi się nie śni po nocach.
dobrze że mam oszczędzone żeberka. A Twój Kacperek pośladkowo ułożony? Przynajmniej wiesz, że reaguje na światło prawidłowo