reklama
maborka
Fanka BB :)
Dzięki 
Wczoraj wróciłam ze szpitala. Mała kobita zrobiła psikusa i myślałam, że się zaczęło. Maiłam skurcze co 7 minut, potem co 3 min od 20.00 do 02.00. A potem się rozeszło i spokój
Żartownisia.
Chcieli mnie na 3 dnia zostawić, ale wypisałam się na życzenie.
Czekamy dalej
Wczoraj wróciłam ze szpitala. Mała kobita zrobiła psikusa i myślałam, że się zaczęło. Maiłam skurcze co 7 minut, potem co 3 min od 20.00 do 02.00. A potem się rozeszło i spokój
Chcieli mnie na 3 dnia zostawić, ale wypisałam się na życzenie.
Czekamy dalej
ani83
Maborka lepiej późno niż wcale do nas dołączyć :-)
Mam2006 ale rozkoszniaczek z tego Filipka. A w tych czapeczkach tak pociesznie wygląda :-)
Mam2006 ale rozkoszniaczek z tego Filipka. A w tych czapeczkach tak pociesznie wygląda :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Maborka, witamy goraco i gratuluje dzidziuskaa 
mama2006
maborka - witamy !!! pewnie, że możesz do Nas dołączyć 
Napisz coś więcej o sobie
blizniak - czasem nie da się nic poradzić na zanikającą laktację. Tak miała moja koleżanka. Robiła wszystko i nic nie pomagało. Trzymam kciuki aby u Ciebie udało się ruszyć i mleczko zacznie się produkować ładnie.
Mnie właśnie zaczynają cycki boleć i kłóć - dają znać, że karmienie się zbliża
Filip wstawaj 
Dzięki w imieniu Filipka - a co do zdjęcia zasłoniętą buźką, wczoraj jak się światło świeciło - to tak oczka przez sen zasłonił - słodziak mój :*
Napisz coś więcej o sobie
blizniak - czasem nie da się nic poradzić na zanikającą laktację. Tak miała moja koleżanka. Robiła wszystko i nic nie pomagało. Trzymam kciuki aby u Ciebie udało się ruszyć i mleczko zacznie się produkować ładnie.
Mnie właśnie zaczynają cycki boleć i kłóć - dają znać, że karmienie się zbliża
Dzięki w imieniu Filipka - a co do zdjęcia zasłoniętą buźką, wczoraj jak się światło świeciło - to tak oczka przez sen zasłonił - słodziak mój :*
mama2006
Mitra - Tito jest śliczny
i bardzo do siostry podobny 
Karola - to nieźle musiałaś się na denerwować. Dobrze, że jesteście cali i zdrowi !!! A ten Twój R. to mąż? kiedyś pisałaś, że przerosła go sytuacja. Buziaki
Karola - to nieźle musiałaś się na denerwować. Dobrze, że jesteście cali i zdrowi !!! A ten Twój R. to mąż? kiedyś pisałaś, że przerosła go sytuacja. Buziaki
Mitra
Polimama i Tytusa :)
Mitra Martinek chyba waży 4550, albo coś koło tego:-)
RAny Boskie!
ISKA szacun!
Jaki obwód glowki??
reklama
ani83
Mitra Tito jest słodki a z Ciebie bardzo dobry fotograf, aż zazdroszczę takiego talentu.