U
Użytkownik Usunięty
Gość
kacha10 moja corka tez takie sceny robila, sekunda cyca i ryk przez 10 min, ale ja nie dalam za wygraną, caly czas sobie powtarzalam ze musze byc bardziej uparta od niej, bo mnie mała już próbuje ustawić po swojemu 
i że on rozumie mój stres o zdrowie Sebusia, ale jemu jest ciężej!!! hehe no i jedyne co to życzył mi i Sebusiowi zdrowia. Tak się interesuje... Także u Ciebie jeszcze nie jest tak źle...
myślałąm że m zemną pojedzie a tu dupa musze sama,a już troszke boje się sama dalej jechać no ale co zrobić.M dziś zadzwonił do pracownika coby łaskawie przyjechał na rozmowe i się wytłumaczył,bo jak m dzwonił do niego to się tłumaczył 3 dni temu ze nie załatwił egzaminu z prawka bo ma jakieś problemy rodzinne.Więc m chce wysłuchać co to on ma za problemy.Generalnie m się wkurzył bo dziś zadzwonił do gościa gdzie niby pracownik robił prawko i wykupował niby ostatnio godziny.Co się okazało że pan z kursu mówi że widział naszego pracowniaka ale jakieś 2lata temu,także nieźle mojego ema w bambuko zrobił,a tak opowiadał że miał jazdy w Opolu i że gościu z kursu mu już termin egzaminu załątwiał a tu taki wał!M dziś wkurzony i rozżalony bo tak go pracownik ładował w konia i to niewiadomo czemu,bo naprawde źle u nas nie miał,kiedy potrzebowął to wolne stosunki z emem bardziej kumpelskie naprawde luz blus miał na warsztacie i jeszcze źle,coś czuje że m go dziś zwolni.Generalnie zastanawia się nad wzięciem kogoś z urzędu pracy no ale weź znajdź kogoś dobrego i zaufanego.Najgorsze że ten pracownik to taka dalsza rodzina ema a tak sobie olewa itd.Także ciekawa jestem co wyniknie z ich rozmowy.