blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
galwaygirl oj miałam i to duża zgage, dobrze ze juz przeszla 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

jak czytam posty rozpakowanych mam to az mnie w srodku skreca i mysle kiedy ja kiedy ja? :-) od poniedzialkowej wizyty zupelnie inaczej patrze na porod i reszte. W koncu mam w glowie mysl "chce juz!" I strach gdzies uciekl. Myslalam, ze panika zostanie mi do konca - taka mam nature, ale jak widac do niektorych rzeczy trzeba dojrzec :-) na wszystko jest czas... Przez to,ze maz siedzi w domku ze mna rzadko zagladam tutaj. Chce mu udowodnic, ze nie jestem uzalezniona od komputera ;-) poza tym ostatnio mamy ma prawde ddobre dni i chce wykorzystac jak najlepiej ostatnie dni we dwojke. Zreszta Eryk tez sie zmienil ostatnimi czasy. W nocy czesciej niz zawsze przytula sie mimo, ze nie lubi spac na lewym boku i reka musi koniecznie dotykac brzuszka. Moze Polenka wlasnie na to czekala? Az ... dojrzejemy?
Dzis nastroje tak nam dopisywaly, ze myslalam iz od smiechu zaczne rodzic
maz zrobil mi przyjemnosc i zrobil ruskich pierogow - w sumie razem zrozbilismy - dzielnie je lepilam :-) Bylismy tez na chwile w Arkadii odebrac zaswiadczenie o zarobkach do tej opieki - dzis sie do nich wybieram. Oczywiscie nawet glupiego zaswiadczesnia nie potrafia wypisac! Brak pieczatki zauwazylam na szczescie w salonie to mi menago przystawila, ale w domu zauwazylam blad. RAZ,ze nr dowodu byl zly U zamiast V to DWA nr dowodu jest z dowodu panienskiego a nie obecnego, ktory zmienilam prawie dwa lata temu! No nic... nie mam zamiaru jezdzic. Najwyzej w osrodku powiem,ze firma dosle i tyle. Moze nie zauwaza ;-)Ide podczytac jeszcze inne watki ;-) i jak maz pojdzie na silke to w koncu mam zamiar nadrobic tabelke ... rozpakowujecie sie a ja to zaniedbalam :-(O... przypomniala mi sie moja jedna obawa... niewiem czy pamietacie, ale w 12-13tc mia/am operacje wyciecia guza z piersi. Juz wale to,ze wscieka jestem, ze lekarz nie kazal mi blizny smarowac i jest brzydka to jeszcze w jednym miejsxu jest dosc wypukla :-/ tak jakby skora na skorze byla. I tak sie wlasnie obawiam czy mala bedzieogla mimo to ladnie lapac sutek... czy to nie bedzie przeszkadzalo. Zapewne dowiem.sie o tym w szpitalu. Pozostaje trzymac kciuki. Za literowki przepraszam, dotykowe telefony nie sa idealne pod wzgledem tak rozleglwj pisowni a mi sie srednio chce wszystko poprawiac 

maja na prawde konkurencyjne ceny.... Ehhh strasznie dlugo Cie trzymaja po terminie bez wywolania :-( kiedys czytalam o takkich sytiacjach, ze kobiety musialy isc na macierzynski jeszcze przed narodzinami, ale to jest glupota, bo to przeciez nie jest od nas zalezne...