zapomniałam wczoraj napisać
Kacperek waży 4920 g
obwód główki + 4 cm od urodzenia, klatki piersiowe +3,5 cm
także rosnie
Wczoraj miał szczepienie 5 w 1, jeśli więcej płakał to nie zauważyliśmy bo i tak sporo płacze. Przytulaśny był tylko lub mi było go szkoda i dużo go nosiłam
rota nie wieźmiemy. Pneumokoki pediatra mówiła, żeby brać jak skończy 6 miesięcy, bo w takim wieku będzie o dawkę mniej, ale my się zastanawiamy... A jak Wy zrobiłyście? Meningokoki też mówiła, żeby brać jeśli chcemy, ale też później. Więc proszę Was o poradę
Wczoraj ostatnie jedzenie 21-21,45. A potem dopiero 2,40-3,10, i 5,50-6,15, więc jak na młodego to luksus. Oby i dziś zrobiła się choć taka przerwa w karmieniu tym pierwszym nocnym...
ani83 a ja właśnie mam zawięzić dietę, bo pediatra podejrzewa że bóle brzuszka, bączki bolesne to mogą być od nadwrażliwości Kacperka na coś co jem, a jem naprawdę nie za wiele
(( nawet masło mam odstawic
rota nie wieźmiemy. Pneumokoki pediatra mówiła, żeby brać jak skończy 6 miesięcy, bo w takim wieku będzie o dawkę mniej, ale my się zastanawiamy... A jak Wy zrobiłyście? Meningokoki też mówiła, żeby brać jeśli chcemy, ale też później. Więc proszę Was o poradę Wczoraj ostatnie jedzenie 21-21,45. A potem dopiero 2,40-3,10, i 5,50-6,15, więc jak na młodego to luksus. Oby i dziś zrobiła się choć taka przerwa w karmieniu tym pierwszym nocnym...
ani83 a ja właśnie mam zawięzić dietę, bo pediatra podejrzewa że bóle brzuszka, bączki bolesne to mogą być od nadwrażliwości Kacperka na coś co jem, a jem naprawdę nie za wiele
Ostatnia edycja: