reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2012

reklama
dziewczyny zero oburzania się....powód przeprowadzki jest raczej prosty, brak jakiejkolwiek intymności i prywatności, strach przed otworzeniem się, bo w każdej chwili każdy mógł nas czytać, więc oczywistym jest że większość z nas nie pisało o swoich osobistych sprawach, problemach. na prawdę nie ma co strzelać focha:tak: nie miejsce jest ważne ale ludzie

Ostatnia edycja:
Przepraszam Trina to było do Mitry:-)
Vanilia tak jak pisałam wcześniej wystało zrobić z tego wątku zamknięty i tylko powołane osoby miałyby dostęp.
Ale temat skończony macie swoje forum a ja mam swoje:-p

Antila doszlam w koncu jak sie wchodzi na prywatny watek. My na majowkach mamy osobny watek a teraz jakies grupy itd.
Moze wiec bysmy sobie tutaj na tym zamknietym pisaly?

rany jaka dziecinada .. mi i oni..

tylko w kontekście 2 następnych wypowiedzi kompletnie nie rozumiem tych "żali i smutków"

czuc fochem na kilometr.

Isia czemu nie możesz do nas wleźć , jakie masz komunikaty? A próbowałaś przez inną przeglądarkę?

rany jaka dziecinada .. mi i oni..

tylko w kontekście 2 następnych wypowiedzi kompletnie nie rozumiem tych "żali i smutków"

czuc fochem na kilometr.

Isia czemu nie możesz do nas wleźć , jakie masz komunikaty? A próbowałaś przez inną przeglądarkę?

Oj węch masz spaczony Mitra;-)
Pozwólcie mi tu zostać i bez komentarzy proszę

ej no sama wyjechałaś z dramatycznym podsumowaniem wiec sie nie dziw :) Dziewczynom się ciebie zal zrobiło ze taka opuszczona jesteś, podczas gdy inni dobrze się bawią ;) Nie sadze wiec zeby moje odczuci a daleko odbiegały od rzeczywistości. Nie marudź to i komentarzy nie będzie ;)

A..właśnie.. Isia z tym zamkniętym tutaj to tez nie to samo, bo na zupełnie zamkniętym daje w podpis gołego Tito i nie musze się obawiać ze jakiś kolo to ściągnie ..i ..no wiadomo co... - tudzież link do mojej prywatnej galerii. No ale tu tez można pisać i jak ci sie nie uda do nas wejść to dla ciebie będę tu zaglądać :)

Spoko ja po prostu nie opuszczam tego forum i już.
I to wcale nie dlatego, że na złość mamie odmrożę sobie uszy:rofl2:

szkoda dziewczyny że w ten sposób do tego podchodzicie. Jak impreza się przenosi to zostajecie same w lokalu bo Wam się podoba i tańczycie dalej solo, czy idziecie za grupą??
troche nie rozumiem, ale to Wasz wybór:tak:

reklama
Halo Mamusie !
Muszę się pochwalić bo moja Toska drugą noc przespała z dwiema pobudki na cycusia tylko! Mam nadzieję ,że to przełom i będzie tylko lepiej :-)
Życzę pieknej niedzieli!:-D

Do góry