reklama
*Vanilia*
Moderatorka
dziewczyny zero oburzania się....powód przeprowadzki jest raczej prosty, brak jakiejkolwiek intymności i prywatności, strach przed otworzeniem się, bo w każdej chwili każdy mógł nas czytać, więc oczywistym jest że większość z nas nie pisało o swoich osobistych sprawach, problemach. na prawdę nie ma co strzelać focha
nie miejsce jest ważne ale ludzie

Ostatnia edycja:
Mitra
Polimama i Tytusa :)
rany jaka dziecinada .. mi i oni..
tylko w kontekście 2 następnych wypowiedzi kompletnie nie rozumiem tych "żali i smutków"
czuc fochem na kilometr.
Isia czemu nie możesz do nas wleźć , jakie masz komunikaty? A próbowałaś przez inną przeglądarkę?
tylko w kontekście 2 następnych wypowiedzi kompletnie nie rozumiem tych "żali i smutków"
czuc fochem na kilometr.
Isia czemu nie możesz do nas wleźć , jakie masz komunikaty? A próbowałaś przez inną przeglądarkę?
Antila
30-tki , przyszłe mamusie
rany jaka dziecinada .. mi i oni..
czuc fochem na kilometr.
Oj węch masz spaczony Mitra;-)
Pozwólcie mi tu zostać i bez komentarzy proszę
Mitra
Polimama i Tytusa :)
ej no sama wyjechałaś z dramatycznym podsumowaniem wiec sie nie dziw
Dziewczynom się ciebie zal zrobiło ze taka opuszczona jesteś, podczas gdy inni dobrze się bawią
Nie sadze wiec zeby moje odczuci a daleko odbiegały od rzeczywistości. Nie marudź to i komentarzy nie będzie 
A..właśnie.. Isia z tym zamkniętym tutaj to tez nie to samo, bo na zupełnie zamkniętym daje w podpis gołego Tito i nie musze się obawiać ze jakiś kolo to ściągnie ..i ..no wiadomo co... - tudzież link do mojej prywatnej galerii. No ale tu tez można pisać i jak ci sie nie uda do nas wejść to dla ciebie będę tu zaglądać
A..właśnie.. Isia z tym zamkniętym tutaj to tez nie to samo, bo na zupełnie zamkniętym daje w podpis gołego Tito i nie musze się obawiać ze jakiś kolo to ściągnie ..i ..no wiadomo co... - tudzież link do mojej prywatnej galerii. No ale tu tez można pisać i jak ci sie nie uda do nas wejść to dla ciebie będę tu zaglądać
reklama