reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Luty 2013

ale fajnie:) aż się micha sama cieszy. Poli jak na pierwszys raz to chyba bardzo sprawnie poszło. 3-4 godzin porodu to szybko:) oby kazda z nas miała ekspresówki jak niektóre tu. 1,5h i dzidzi z nami:-)

DREAMUS mnie też już dobry tydzień, albo i dłużej brzuch boli okresowo i krzyze też

reklama
No właśnie! Gdzie jest lista zapisów na godzinny poród, bo chcę się wpisać!!!;))

Gratulacje Mamusie!

U mnie po wizycie nic nowego. Wszystko wygląda na gotowe do porodu, rozwarcie może na palec. Ale pan doktor stwierdził, że jako wieloródka jestem nieobliczalna - mogę rodzić dziś w nocy, albo za dwa tygodnie... No i tyle...

Dreamuś. Ja poprodszę szarlotkę. Kupiłam Rennie, więc mogę iść w tany!

NIEOBLICZALNA AGISAN :-D dobre:p mam nadzieję, że 2 tygodnie nie będziesz musiała czekac. Ciebie to traktują jak mnie: "może dziś może za tydzień:wściekła/y:" termin mamy taki sam termin. jeszcze przenosimy:-p

Ale dzieci się dziś narodziło, i jeszcze czekamy na wieści od Orchidei i Zuzy. Wysyp dzisiaj no.:szok:

Cortina
i jednak się nie spotkamy w szpitalu:no: Coś ta moja mała uparta i nie chce wychodzić. Ale dziś w nocy dała mi popalić, o 3;30 wstałam na siku i już sobie nie pospałam. Co chwila mi brzuch twardniał i do tego w krzyżu mnie bolało:szok::baffled::confused:

gajdunia witam Cie i ja:-D

witam nowa mamusie:))

DZIEWCZYNY GRATULUJE PORODOW I ZDROWYCH MALUSZKOW:)))

Domi Iza jest do sis nastawiona tak sobie, raz ja glaszcze i caluje a raz mowi ze jej nie lubi bo placze://

Martuszka gdzie zapisalas synka do przychodni?? I jakie opinie??

Noo gratuluję wszystkim Mamusiom :)) Ja często czytam, rzadko piszę :zawstydzona/y:
Jutro biorę ostatni fenoterol więc zobaczymy czy coś się rozkręci ;) Też bym już chciała Malutkiego przy sobie, dzisiaj segregowałam ubranka i umówiliśmy się że na weekend będzie żeby je poprzymierzać :D

gratuluje wszystkim mamusiom:) naprawdę dzisiaj wysyp

ja byłam na wizycie siedziałam 3 godz na oddziale bo znów brali mi krew ale jest ok, ktg też eleganckie, mam jeździć co 3 dni

ale dziewczyny jestem dzisiaj załamana mój mąż ma 39 stopni nic nie pomaga, ledwo zyje z bólu głowy, a ja nie wiem co mam z nim zrobić:no:

tak więc przepraszam ale dzisiaj myśle tylko o sobie:zawstydzona/y:

reklama
Klowee teraz jest taki jakis wredny wirus!!! U Izy tylko pyralgina pomogla na goraczke, moze mu podaj odpowiednia dawke zwyklej pyralginy??
Zdrowka zycze!

Do góry