reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MACIERZYńSTWO OD QCHNI, DIETY

Ja mam już zaplanowaną latte na sobote z koleżanką robie sobie wypad na shopping i do tego coffie gdzieś w kawiarni mam też straszną ochote :D
A co do apetytu to mój jest olbrzymi wieczorem 3 kostki ptasiego mleczka poszły i knoppers co mnie tak na słodycze wzięło??
Śledziki poszły w odstawkę ?? Dziwne:D

reklama
Karolla ja tez mam apetyt na przeróżne rzeczy - zjadłam pączka a teraz na sniadanie zaserwowałam sobie ogórka półsłodkiego.... Fajne to jest, ze nie ma rewolucji bo jakbym była nieciążowa to już sobie wyobrażam... hi,hi,hi

Oj a mi sie tak chce czegoś słodkiego :( Jakiegoś pączusia na przykład tylko kto mi kupi bo jakos mi sie nie chce wychodzić. Posprzatałam, ugotowałam obiadek i nie mam juz na nić sily - no tylko na jedzenie ;)

Ja zaraz zjem kanapeczke którą w domku zrobiłam z sałatą, wędlinką i serem :) bułeczki świeżutkie rano mężuś kupił ;)

Ja właśnie wpakowałam do piekarnika piersi w sosie cebulowym wg przepisu Karoli.Już nie moge sie doczekać kiedy będą gotowe. :)

A ja siedze już w domku teściowa mnie zabrała bo coś się dzisiaj nie tak czuje zimno mi i plecki bolą :(
robie właśnie kopytka i gulasz do tego dla mężusia ale głodna sie juz zrobiłam:)

Karolla to mój dzisiejszy obiadek do tego jeszcze pomidorki w sosie ziołowym były - pycha. A na bolace plecki lepienie koptyek to "super" sposób - idź sie Karolla połóż, bo jeszcze cię gorzej rozbolą, mnie po samym lepieniu położyło do łóżeczka

U mnie dziś półmetek :) ;D.Planuje z tej okazji wielką kolacje ;D :laugh:Ale ten czas szybko leci....,mam nadzieje ,że następne 20 tyg ,też minie bez większych komplikacji.
MISIA,MYFA,Wy też dziś świętujecie :laugh: :laugh:Gratuluje!!!
Karola piersi były wyśmienite,tylko śmietana odrobine sie ścieła,ale mężusiowi i tak smakowało!!!

reklama
Do góry